Vad skapar skolmaten?

Margariner, lättprodukter och glutamat! Ska våra barn verkligen behöva äta den smörjan?

Margariner innehåller alldeles för mycket omega 6…

Lättprodukter innebär en stor energi% kolhydrater och inte mycket andra näringsämnen.

Glutamat är ett bra sätt att skapa koncentrationsproblem…

Vad skulle vi kunna ge dem istället?

Smör… helt naturligt! Eller ta bort mackorna och laga riktig mat till barnen – med SMÖR så blir de mätta.

Gammeldags fetmjölk… helt naturligt! Eller vatten. Mycket bättre och bra mycket billigare. Helt utan mjölksocker och konstiga proteiner. Av pengarna som blir över – laga riktig mat 🙂

Goda kryddor… kanonbra antioxidanter, många är antiinflammatoriska och så smakar de så gott!

Jag förstår inte att vi över huvud taget ska behöva ha den här diskussionen. VEM har fått för sig att vi ska stoppa smörja i våra barn och ungdomar? Hur tänkte de då?