”Så funkar ADHD. För dig mellan 8 – 98 år. Både lugn & vild”

Att skriva bok är bland det underbaraste som finns.
 
Jag skriver just nu på nummer 14. (Och i höst är det dags för bok nummer 15 – ha ha ha. Och jag som skulle sluta på 10:an.)
 
De roliga i det hela är att jag aldrig haft en tanke eller dröm om att skriva eller bli författare. Minns inte ens vad jag fyllde in i på ”Vad ska jag bli när jag blir stor” i ”Mina vänner”.
 
Nu sitter jag i alla fall tillsammans med Jessica Röttger och plitar på bok nummer 14. ”Så funkar ADHD. För dig mellan 8 – 98 år. Både lugn & vild”
 
Ett underbart projekt där alla involverade i boken arbetar gratis. Även vår så duktiga illustratör Julia Von Granola.
 
Boken kommer ha ett litet pris. Av två anledningar.
1 Tryck, frakt och porto kostar.
2 Betalar man några tior så värdesätter man boken mer och den hamnar inte i kartonger i någons garderob för att slängas i en flytt 7,3 år senare.
 
När boken finns så kommer jag att skapa en ”insamling” där du kan sponsra så jag har råd att skicka ut ett ex av boken till alla BUP, till en massa skolor och vilka som nu kan behöva den. Men den kommer lite senare.
 
Hoppas att du vill vara en del i att ge alla barn en chans <3
 
ADHD är inte ett handikapp, inte en sjukdom, inte en funktionsnedsättning. ADHD är en variation och en personlighet som i helt fel miljö kan ge svåra och stora problem.
 
OCH:
 
ADHD är en variation och en personlighet som i helt rätt miljö kan ge underbara möjligheter och ett magiskt liv. Jag lever ett sånt just nu!
 
Snart i en brevlåda nära dig?
”Så funkar ADHD. För dig mellan 8 – 98 år. Både lugn & vild”

9 kommentarer

 1. Yvonne Ström
  9 juli, 2020

  Hej! Jag behöver kära mej speciellt de positiva sidorna om ADHD😊

 2. Karin Lundberg
  9 juli, 2020

  Hej Anna! Jag är intresserad av att köpa ett ex av boken. Jag har i många år arbetat med barn/ungdomar med autism diagnoser, asberger syndrom. Till hösten ska jag även arbeta med ADHD variationer så den här boken känns jätteintressant.

 3. Ulrika
  9 juli, 2020

  Härligt med en sådan bok. Speciellt för flickor med AHDH som är underdiagnosticerade. Min dotter fick inte sin diagnos förrän hon var 20. Så mycket lidande före detta. En skolgång som gick helt snett. Depressioner och allt som följer på det.
  Vill gärna köpa din bok när det är klar.

 4. Petra Lundqvist
  10 juli, 2020

  Fantastiskt. Denna boken önskar jag på min arbetsplats, kommunens öppenvård. Längtar tills den kommer ut. Önskar dig en fin sommar.
  Petra Lundqvist

 5. Klara
  11 juli, 2020

  SUPERBRA och HELT FANTASTISKT Anna!!
  Jag betalar gärna och undrar samtidigt om man får skicka
  adresser till dig till skolor som jag vet behöver denna bok!?
  Tack för allt du gör för oss alla här ute <3
  /Klara

  1. Anna
   22 juli, 2020

   Vill man skicka adress så gör man det och köper just den boken med porto. Jag återkommer så snart jag vet exakt pris. Då kan ni sen köpa en bok till en speciell adress eller person. Just nu samlar jag in kronor för att kunna skicka at till alla BUP.

 6. Linda Holmqvist
  14 november, 2020

  Hej Anna! Finns boken att köpa? Jag är väldigt intresserad att köpa den både till min arbetsplats och till min familj. Ha en fin dag! /Linda

 7. Anette
  4 december, 2020

  Jag är intresserad av att köpa denna bok.

 8. Lena Marie Svensson
  8 december, 2020

  Jag önskar köpa denna bok, för att hjälpa mitt barnbarn.

Write a comment