Pektin

Allt hänger ihop!
 
Är man rädd för kolhydrater är det stor risk att du väljer bort saker som kroppen behöver.
 
Pektin är oerhört viktigt för våra celler. Men allra mest för vår tarm och leverns rening av gifter och mögel.
 
Är du rädd för kolhydrater har du säkert valt bort vinbär, lingon, hallon, syrliga äpplen och citrusfrukter och då har du även valt bor pektin…
 
Gurka innehåller mer vatten än havsvatten men håller sig fast tack vare pektin – så viktigt är det för våra celler <3
 
Pektin blir förstört av kyla (frysen) och av mognad (så ju mer omoget desto bättre).
Tidigare
«
Nästa
»

2 kommentarer

  1. Tobbe
    24 november, 2016

    Så hur rekommenderar du att vi ska få i oss pektin?

    1. 27 november, 2016

      Tål du lingon och hemmagjord vinbärsgelé till maten är det ett bra sätt. Är du kolhydratkänslig så välj pektin som tillskott.

Write a comment