Påverkar smartphones? WiFi? Mikron?

Som vanligt måste vi vetenskapligt bevisa farligheten utan något tvivel innan det anses farligt. Under tiden utsätts vi och våra barn för ett av de största ofrivilliga vetenskapliga experiment i moderna tid. Ja, i någon tid faktiskt.
 
Frankrike har förbjudit WiFi i skolorna upp till och med barnen är 12 år. De anser att det finns tillräckligt för att visa att det skapar hjärnskador.
 
I Sverige vill vi vänta tills vi vet säkert.
 
Vi som vill vara försiktiga anses fanatiska – ”man kan inte vara rädd för allt” och sen klassikern ”Men har du forskning på det?”
 
Eller den bästa ”Jag har använt smartphone i 10 år nu, mikron i 20+ år och har trådlöst WiFi och jag är fortfarande frisk.”
 
Den vetenskapliga elit4en är inte nyfiken och vill/vågar inte ifrågasätta – då ryker deras karriär.
 
Men våra unga kan förhoppningsvis med VERKLIGHET öppna ögonen och skapa nyfikenhet. Och när de är vuxna kanske bevisa farligheten – OCH skapa sig en karriär på sanningen.
 
http://www.dailystormer.com/danish-high-school-girls-prove-wifi-kills/

2 kommentarer

 1. Anna G
  7 januari, 2017

  Jag har gjort ett expriment med micron. Jag vattnade två st krukväxter (sant Paula ) den ena med vatten som jag värmt i micron (svalnat vatten)den andra med bara kranvatten. Gissa vad som hände?? Den ena dog? Behöver väl ej skriva vilken…

  1. 12 januari, 2017

   Visst är det spännande. Att säga ”det tror jag inte på” gällande mikron blir mer och mer fånigt.
   Kul att du gjorde experimentet.

Write a comment