”Mojen”

Nu får jag en massa frågor på lerringen. Och en hel del ”huvudskakningar” och hånleenden.
https://www.annahallen.se/mojat-vatten-dott-vatten-anna-skarp-dig

Här är dock lite info för dig med öppet sinna som är lite nyfiken.

Ler-ringen, som råkat få den underbara benämningen ”Mojen”.

Instruktion
Låt allt rinnande, som ska in i din kropp, passera genom ringen. Ja, genom hålet, utan att beröra ringen. Ja skulle det röra så spelar det ingen roll, men det behövs inte.

Varför?
Allt i naturen vill vara stabilt.

Vatten – mojen – minne & bevisning.
 
Ja den är inte lätt. Det finns bevis och forskning, gjord av riktigt kända och erkända forskare på vatten och att vatten har ett minne.
 
Det finns också bevis för hur detta minne bildas – genom olika kluster av vattenmolekylen. Men sen förstår vi inte hur det fungerar. Och då grabbar skeptiker tag i denna tråd för att förkasta det som faktiskt sker.
 
Det finns bevis, bilder och forskning på att vatten kan lagra minnen. Att vatten påverkar och förändras av musik, personer och naturligtvis av föroreningar.
 
Vatten som är 100% renat från en förorening minns hur den såg ut och klustrena av vattenmolekylerna ligger såsom de gjorde när vattnet var förorenat.
 
Vatten med fel struktur på klusterna beter sig helt annorlunda än vatten där de ligger rätt. Och rätt kan vara på miljoner sätt.
 
Vad är då rätt eller fel? Vad är vatten med energi och vad är dött vatten?
 
Där finns verklighet. Bevis. Och det finns forskning. Dött vatten och vatten med föroreningar i sig kan inte bilda naturliga kristaller när vattnet fryser. Såsom ALLT levande vatten kan. Även om kristallerna har miljoner olika former.
 
Djur väljer levande vatten framför dött vatten. De allra flesta katter och hundar kommer välja skålen med vatten som ger energi. Och välja bort skålen med dött vatten. (Men det finns alltid någon som inte bryr sig).
 
Blommor väljer levande vatten och dör snabbt i dött vatten.
 
Det är verkligheten men det finns ingen forskning på detta. Och när det görs seriösa försök med rätt förutsättningar så är responsen ”jag tror ändå inte på detta”. Eller så läggs energin på att hitta någon brist i försöket.
 

Ingen vet HUR musik kan påverka klustrena av vattenmolekylen. men det är utan tvivel bevisat att det är så. Fotografi efter fotografi.

https://www.annahallen.se/vatten-och-mojen/

 
Ingen vet hur vattnet skapar sig minnet. Men det är i forskningen bevisat att det är så. Av en Nobelpristagare! Luc Montagnier.
 
Och så snart vi inte förstå HUR så är det inte sant. Tänk att vi inte längre tror på verkligheten. ”Finns det forskning på det?” Forskningsbranschen har verkligen fått en stor makt över vad som är sant eller inte. Verkligheten är idag inte lika betydelsefull.
 
Djur och blommor kan känna skillnad på vatten med energi, vatten som fungerar som vatten ska och dött vatten.
 
Många människor kan också detta. Många människor upplever att dött vatten är svårt att dricka, svårt att svälja, ”känns liksom fyrkantigt” och många upplever att de dricker för lite.
 
Många människor kommer på att när de får vatten med energi så dricker de när de är törstiga, mår bra, huvudvärk försvinner och många känner även en god smakskillnad.
 
Finns det forskning på detta? Nej, det är bara verkligheten.
 
Vitalisatorn har tester. Det finns fotografier. Det finns även verklighet. De har provat på djur som grisar och kycklingar. Tanken var att djuren blir starkare av riktigt vatten än av dött vatten och borde bli indre sjuka. Och på detta sätt skulle man kunna använda mindre antibiotika. Det fungerade. Och skeptikerna sa att det kan vara en tillfällighet. Vilket de kan vara, men mycket troligt är det inte det då friskheten nu håller över tid – över år. Och fortfarande håller. (Denna monteras på inkommande vatten och allt vatten i ditt hus eller lägenhet ger levande vatten med energi i)
 
Kranmojen bygger på samma teknik som vitalisatorn och har tester gjorda på sig med hundar, katter och blommor. (Denna skruvar du enkelt på din kran så att allt vatten från kranen är vitaliserat)
 
Mojen saknar en av funktionerna i vitalisatorn och kranmojen, den virvlande och roterande funktionen på vattnet. Men mojen påverka vattnet. Hur? Ja, på samma sätt som när du tar i vattnet, pratar med vattnet och när musik spelas för vattnet. Frustrerande att inte förstå? Japp, jag håller med. (Detta är en lös lerring som du häller valfri vätska igenom. Den är bra överallt och jag har den med på alla resor)
 
Att det fungerar är dock tveklöst. Hur skulle annars blommorna, djuren och många av oss människor kunna se, känna och smaka skillnad?
 
Blommor är urusla på placebo!

Fotografier också!

H2O
Mer om vatten. Och vatten är svårt.

Vatten ser ut som Mussepigg. En stor syre med två väte-öron. Det gör att vatten har en plus-del och en minus-del. Och vill ligga i samma ordning i ett fint mönster – ett kluster. Det finns miljoner olika kluster och i dessa skapas det som kallas vattnets minne.

Nu dricker vi vatten som påverkats av paraboler och mottagare på vattentornen och sen i rör av endast en metall i stället för många mineraler i sten. Vattnet har också tvingats svänga i rör i stället för att fritt porla.

Vårt vatten blir sämre och sämre och fler och fler köper ännu sämre vatten på flaska.  Ännu mer dött vatten, alltså med ännu mindre energi i sig. Där alla kluster ligger fel.

Du vill bara dricka vatten som fungerar som vatten ska göra. vatten som fungerar i naturen. Enklaste sättet är att att göra ett eget försök. Så slipper du ”tro” på allt som skrivs.

Du kan se och besluta för dig själv.

Köp en stor bukett blommor. Dela i 4 delar. Viktigt att det är samma bukett då buketterna kan skilja mycket från varandra.

Ta 4 motsvarande vaser eller stor dricksglas. Ställ en del i vanligt kranvatten, en del i köpt vatten på flaska, en del i avsvalnat mikrovatten och en del i ”Mojat”-vatten. Märk upp vilken som är vilken.

Fotografera. Vänta och se. Fotografera gärna.

Utvärdera. Tro inte på andra. Tro på din upplevelse av verkligheten.

Vill du dricka vatten som blommor kan använda eller vatten som inte fungerar som vatten och som blommor snabbt dör av?

Nej, vi är inga blommor men vatten fungerar på samma sätt i allt levande. Vi är alla beroende av att strukturen på vattnet fungerar, inte bara att det ser ut som vatten i glaset.

3 bilder från skeptiker som ville kolla min hypotes.

mojrosor mojblommor Mikro vanligt mog

 

IMG_0527[1]

Vatten är  70% av oss.

Testa själv:
1 Häll upp ett glas vatten som vanligt från kranen
2 Häll upp ett glas vatten men låt vattnet gå genom ringen
3 Smaka, och då är det bara H och O som är påverkat

Ännu mer spännande är det att göra detta test med rödvin och/eller apelsinjuice. Ju mer ”skräp” det är i, desto större smakskillnad känner du. Intressant!

Eller häll lite mojvatten på ena sidan en stekpanna och lite kranvatten på andra. Vilken sida rostar snabbast? Och glöm inte blomtesten ovan.

Vi vill andas, vi vill träna och stabilt vatten är underbart nyttigt. Hur tar vi hand om den naturliga oxideringen? Det är enkelt.

1. Använd mycket färska örter i din matlagning. Dill, persilja, basilika, timjan mm
2. Använd gärna kryddor som vitlök, gurkmeja, ingefära, svartpeppar, chili, paprika, kanel, curry, kakao m fl.
3. Ät mycket grönsaker av alla färger. Kål av alla sorter, lök av alla sorter, gröna blad av alla sorter men även röd och gula grönsaker.
4. Om du tål alkohol och kan dricka lite och sällan; 1 glas rödvin
5. Om du tål lite mer kolhydrater; bär av alla de sorter
6. Nötter, svamp och alger av alla de sorter.
7. Periodisk fasta eller att alltid, var dag, bara äta sig nöjd i stället för mätt. Detta främjar cellrenovering.
8. Och slutligen; vila och återhämtning så kroppen hinner renovera och laga.

Andning
1 Sätt dig skönt där inga kroppsdelar korsar varandra.
2 Slappna av i tunga och underkäke samt i axlar och armar.
3 Slut ögonen om du vill
4 Stäng munnen och andras bara med näsan.
5 Andas in långsamt, djupt ner i magen. Spänn gärna ut magen lite och fyll ordentligt.
6 När ”magen” är full så slappna av och låt luften långsamt pysa ut genom näsan.
7 Drömmen är att det tar längre tid att andas ut än att andas in.
8 Forsera inte den sista luften. Låt allt ske av sig själv,
9 Sitt lugnt, njut och vänta in hjärnans signal om att den vill att du andas in igen.
10 Börja om från #5

Be någon ta tid på 60 sek. Räkna dina andetag. Då får du din siffra på 1 minut. Gör sen denna andnings-minut flera gånger var dag. Bara sätta dig, slappna av, slut ögonen, stäng munnen och andas det antal du har på din minut.

Varmt lycka till!
Anna Hallén,
Mojen beställer du hos Aqualogik på alex@aqualogik.se

Nyfiken på mojen?
Tryck HÄR

18 kommentarer

 1. katrine
  15 april, 2015

  Hej! Spännande läsning om mojen! Gäller det här allt vatten eller är det mest kommunalt vatten som gått genom reningsverk? Själv har jag eget källvatten och tänker att det borde vara nyttig och bra,eller?!

  1. 22 april, 2015

   Hej!
   De flesta som provar på källvatten upplever ingen förändring. Det borde betyda att vattnet är bra rean från början. Det är som det ska vara helt enkelt.

 2. Nina
  17 april, 2015

  Hej!
  Det här inlägget låter spännande! Har fått många tankar kan jag säga

  1. 22 april, 2015

   Mmmm det är spännande. Först förkastade jag det helt. (För jag tyckte det lät som humbug och jag förstod inte kemin)
   Men sen när jag grottade ner mig i det yttre elektronskalet så blev det helt plötsligt logiskt och självklart.

   Vet nu flera som provat det på cellgift för att få minskade biverkningar. Mindre instabila reaktiva ämnen som kommer in i kroppen. Fungerar det med. Det är riktigt häftigt.

   1. camilla jagborn
    7 mars, 2017

    Spännande. ..hur menar du med att de testat det på cellgifter?

    1. 4 april, 2017

     Inga seriösa forskningar får göras på cancerpatienter. Men många med cancer söker själva kunskap och nya vägar. När de tagit cellgifterna så har de låtit dessa passera genom mojen och de har fått oerhört mycket mindre biverkningar. Detta var i Nederländerna.

 3. Nina
  18 april, 2015

  En helt annan fråga…
  Stämmer det att rapsolja kan trigga inflammationer i kroppen? Vilken olja skulle du rekomendera? Behöver olja för mina mages skull o har tagit 2-3 msk kallpressad rapsolja dagligen sedan 2 veckor o har mer värk i rygg nacke o huvud.

  1. 22 april, 2015

   Om du är mycket känslig eller har mycket värl så svar ja. Annars är det en ganska så lugn olja.

   Vid värk och för magen så rekommenderar jag hellre kokosolja eller MCT-olja. Helt fri från inflammatoriska processer och fungera kanon på magen.

 4. Addi
  10 mars, 2016

  Tack Anna förr en förståelig förklaring, jag kommer alltid att referera till Musse Pigg!
  Blir det samma verkan om man låter ringen hänga utanpå kranen, altså trär den över kranen jag tappar ur, istället för att hålla den under?
  Gäller det även vatten som används till /i matlagning, eller bara vad vi får i oss som dryck, jag tänker på vatten till pasta,
  potatis gröt osv? Vad händer vid kokning med vattnet? Påverkar kastrullerna och värme också ’ Musse Pigg’ ?
  Jag har haft vatten stående i kylen i en kanna och glömt den när jag varit bortrest, altså innan jag fick mojen. Efter en vecka hade vattnet
  avlagringar i botten, typ lite gul/rostfärgade. Ville prova samma sak med mojat vatten. Det har stått snart 15 dagar och har endast ytterst lite
  grumliga avlagringar ( inga gulaktiga) i botten. Det borde vara bevis nog! Jag hat vatten från egen brunn, men bönders åkrar runtomkring.
  Och vad gäller för renhållning av mojen, den blir väl skitig i längden av att man håller ok den med fingrarna.

  1. Milla
   17 augusti, 2018

   Jag är också intresserad av att få svar på dessa frågor, tack.

 5. Jörgen Persson
  17 juni, 2017

  Var köpet man Mojen

 6. Charlotte
  20 juni, 2018

  Försöker mejla er för köp av ringmojen men det funkar inte?

  1. Anna
   30 juli, 2018

   Jag säljer ingeting. Mojen hittar du hos aqualogik.se
   Mailadress alex@aqualogik.se

  2. Anna
   30 juli, 2018

   Maila Aqualogik på alex@aqualigik.se

 7. Lena Alsmo
  13 oktober, 2019

  Hej!
  Lite sen kommentar, men läser just detta och undrar om mojjen kan ha ngn effekt här? Att bâde jag och min hund gillar den är helt klart.
  https://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2019/10/13/structured-water.aspx?utm_source=dnl&utm_medium=email&utm_content=art1ReadMore&utm_campaign=20191013Z2&et_cid=DM368351&et_rid=727728323
  Hälsningar

 8. maryam svantesson
  27 december, 2019

  hej

  en fråga om man tycker att vattnet är ”sött” kan mojjen hjälpa mot det? ska jag dricka mer än några klunkar måste jag ha i några droppar citron för att inte må illa.

  MVH

 9. Laila
  25 september, 2021

  Hej!
  Kan man ha Mojen hängandes på kranen eller hur använder man den mest praktiskt?

  1. Anna
   30 september, 2021

   Prova. Vissa kan och andra inte.

   Se om den ger resultat när du trär på. Antingen genom smaktest eller blomtest.

Write a comment