Men vem ska jag tro på då?

Mitt råd är att börja lyssna på näringsfysiologisk kunskap. Inte tro och tyvärr inte heller alltid forskning.

Forskning är bra, men det finns så mycket som kan bli fel. Och i stort sett alltid så tittar man bara på detaljer och inte helhet. Men livet är en helhet.

Du måste också se så forskningen är välgjord och att den är relevant. Berör den dig? Vad var syftet? Vem betalade den? På vem gjordes den? Under hur lång tid?

En forskning på tallriksmodellare som inte ätit fett på 30 år koller att visa brister på fettlösliga vitaminer. Är det relevant för dig som äter fett?

En forskning på diabetiker som överäter kolhydrater bara de är med lågt GI och som har en mycket ökad risk för hjärtifarkt på grund av ständigt förhöjt blodsocker kunde inte rädda sig med 1 gram omega 3? Är då omega 3 att förkasta?  

En forskning om mättnad gjord på 60 minuters tid visade att kolhydrater mättar bäst? betyder det att detta är sanningen två timmar senare?
 
Jag rekommenderar att söka på www.kostrådgivarna.se
Där skriver bara utbildade kostrådgivare med kunskap i näringslära och näringsfysiologi. Alla med grunden i naturlig artegenkost, naturliga fetter och helt glutenfritt. Alla tycker inte lika i allt. precis som det ska vara!

Men alla har näringsfysiologisk kunskap.

Missa inte detta underbara inlägg http://www.kostradgivarna.se/2012/08/om-en-ar-bra-maste-tio-vara-battre-eller/

Genom att trycka på denna knapp i min högermarginal kommer ni direkt till Kostrådgivarna.

3 kommentarer

 1. Karin20
  20 augusti, 2012

  Vilken underbar bild på er! Ingen ser ut som en fotomodell, utan helt normala sköna människor. Som utstrålar sundhet. Och erfarenhet. Så bra att få se!
  I mina desperata och deppiga stunder tror jag att alla andra väger 52 kg och är superlyckade som i damtidningarnas modereportage.

 2. Anna svarar Karin20
  21 augusti, 2012

  Tack. Nej, vi är helt vanliga normalviktiga friska kvinnor. En valk här och där har inget med skönhet och hälsa att göra. 🙂

  Att vara superlyckad är nog att vara nöjd och stolt med en kvinnokropp som fött barn och nu är påverkad av 45+ hormonerna. Att vara trygg i små skavanker.

  1. Anna i Skåne
   21 augusti, 2012

   Vackra är ni!
   Visst var det du som sa att hälsa inte är vad man väger utan vad man äter…

   Kram

Write a comment