Jag hade fel om LCHF & frukt!

Allt som finns i frukt och rotfrukter finns inte i grönsaker ovan jord.
 
Hyaluronsyra finns i rotfrukter men inte i övriga grönsaker.
 
Pektin finns i frukt (äpple, apelsin, grapefrukt mfl.) och i rotfrukter som morot, rödbeta och ja även i ovanjord grönsaken vitkål.
 
En viktig del som verkar vara unikt för frukt är vissa enzymer. Jag letar nu efter vilka så jag kan söka på deras funktioner. En verkar vara ev viktig del i vår avgiftning. Andra viktiga för matsmältningen och något för vårt upptag av järn.
 
Kollar just nu bromelain (minska inflammatoriska processer), papain, proteas & actinidain. I grapefrukt & mango finns flera andra men hittar inte namnen på dessa.
 
Det finns mer jag missat som jag vet. Och säkert tusen saker jag missat som jag inte kan ännu ???
 
Har lagt till frukt och rotfrukter till min LCHF.
 
Och tagit bort mejerierna.
 
Och minskat i storlek och vikt ?? (Dock ett lymf-fett-problem. Inte ett fett-vikt-problem)