Läste i ”Smakens fysiologi” från 1826…

”…korpulens alltid förorsakas av en med mjöl och stärkelseämnen överladdad diet”
(Brillat – Savarin)

 

Tänk att vi visste detta redan 1826!! Och att vi tillät oss bli så grundlurade. Att många idag verkligen TRO på tallriksmodellen och alla dessa kolhydrater.

Det är ju samma som att jorden är rund. Det visste vi för länge sedan. Sen kom kyrkan och med stor makt och kraft fastslog att jorden var platt. De som påstod annat avrättades. Fast nu är jorden rund igen…

Vem vet? Kanske nyttig mat blir nyttig igen. Ska bara se hur många som hinner blir spydigt halshuggna längs med anklarna för att de påstår att kolhydrater gör dig fet.

4 kommentarer

 1. Pernilla
  6 mars, 2010

  Är detta ett virus? Klickade på länken ovan, och hamnade på en sajt med reklam för receptbelagda läkemedel som säljs receptfritt över nätet. Öppna inte Viargas inlägg!

 2. Anna svarar Pernilla
  7 mars, 2010

  Jag kämpar med att slippa al denna äckliga svarta marknaden på medicin på min blogg. Spärrar allt jag kan komma på men nu börjar de bli smarta och stavar fel. Vi kan ju läsa det i alla fall. De bara ändrar om bokstävernas ordning.

  Jag fortsätter att sudda och spärra.

 3. Pernilla
  7 mars, 2010

  Otroligt…de bara ändrar stavningen igen!!! Jag vill varna alla för att klicka på länken. Jag gjorde misstaget att göra det första gången, i tron att det var ett legitimt inlägg, och fick meddelandet att det innehöll ett potentiellt skadligt virus. Akta er för att öppna alla inlägg som innehåller sex bokstäver som tillsammans kan bilda V-I-A-G-R-A

 4. Anna Hallén
  7 mars, 2010

  Tack för varningen Pernilla. Jag har spärrat den nya stavningen.

Write a comment