Kupongbantning – betala per kilo!

 

En läkare avslöjar sin personliga hemlighet om hur man blir smal… ”Några av mina patienter har gått ner upp emot 6 kilo den första veckan” Ja, redan här hoppas jag att ALLA fattar att detta är en bluff utan dess like.

Du betalar per kilo. Upp till minus 5 kilo kostar 349 kr. Upp till minus 10 kilo kostar 449 kr osv. Bara ordvalet ”upp till” berättar ju att det också kan vara NOLL.

Sen kommer det bästa. Det är pengarna tillbaka garanti. Japp. Men du ska du skicka burkarna (för visst är det piller vi pratar om) till en adress i ”UK” Inga telefonnummer och ingen svensk kontaktperson. Tror du att någon får pengarna tillbaka?

Dr Tanger, experten på bantning skriver vidare:

”Den som påstår att han kan hjälpa dig att gå ner i vikt med en mirakelkur eller bantningsprodukt som inte är vetenskapligt underbyggd ljuger.” Och detta använder han för att visa att just HAN är i alla fall seriös. Tillåt mig asgarva. Eller gråta. Jag vet faktiskt inte vilket.

Det som är mest sorligt är att några faktiskt kommer att prova detta. Jag kommer själv ihåg när jag var som mest desperat. Jag skulle gå ner i vikt, kosta vad det ville. Hälsan brydde jag mig inte om, bara jag blev smal. Ett tag trodde jag att det var måndagarna som det var fel på… så jag började banta på onsdagar! Ja, det är sorgligt nog sant. Jag undrar om mina hjärnceller tog ledigt i jakten på valkarna.

I alla fall. Undvik SWEDA POST från UK. Jag lovar Biokoline-A fungerar INTE!

5 kommentarer

 1. emji
  9 februari, 2010

  Ja överviktiga är väl en tacksam målgrupp. Man vill så desperat gärna gå ner i vikt att man är beredd att prova allt. Man VILL ju så hjärtans gärna tro på att just den här kuren är vägen till snabb viktminskning. I och med det blir man ju ”lättlurad” vilket många företag försöker sko sig på. Det är ju sorgligt faktiskt.

  Jag har testat många vansinniga dieter och piller genom åren.

  Tack och lov har jag nu hittat LCHF-metoden, det är det bästa som hänt mig!!

 2. Anna Hallén
  9 februari, 2010

  emji: Vi är många många som desperat låtit oss luras. Skrattar gott när jag tänker på alla ägg och grapefruktdieter eller bantarsoppor som jag kämpat med.

 3. emji
  9 februari, 2010

  Anna: Ja, man måste ju skratta åt eländet. Tänk vad pengar man lagt ut och vad man har liiiidit av hunger under alla knepiga kurer. Jag minns särskilt en där man skulle äta 6 bananer och dricka 1 liter lättmjölk per dag. Jag höll ut i 4 dagar…efter det kunde jag inte äta banan på lääänge.

 4. Ann-Mari
  10 februari, 2010

  Hej Anna.
  Jag har för mig att du skrivit en lista på allt som man kan kalla för socker.
  När det på förpackningar kan stå ex innehåller inget socker, kan det istället stå andra ord som också är socker, alltså blir vi lurade att tro att prudukten är sockerfri.
  Den lista jag menar var ganska lång.
  Tror att det var du som skrev om detta, kan förstås ha fel.

 5. Anna Hallén
  10 februari, 2010

Write a comment