Jaaaaa

Tidigare
«
Nästa
»

1 kommentar

 1. Stephanie Hallberg
  11 juni, 2016

  Hej Anna, du har verkligen en rolig och spännande blogg 🙂

  Jag hittade dig genom ditt underbara inlägg om magen o ibs . Har faktiskt precis beställt ett paket med semper magdroppar, ska testas 🙂

  Tänkte bara höra om du tycker att ditt inlägg är fortfarande aktuellt eller om du vill säga nått mera angående sånt? Då det har några år på nacken.

  Själv är jag oskuld när det kommer till gluten fria och ibs-vänliga produkter. Fick i december veta av föräldrar o lilla syster att vi kan ha denna spännande diagnos. Inte riktigt tänkt på det alls tidigare, bara köpt laktosfria (valio) grejer, o undervikit mjölk som inte är laktosfri.

  Orsaken att jag fick veta om vår ibs är.. Gjorde en större operation i början av december – och tog mycket smärtstillande medicin därefter – Panodil – typ 6st per dag i en månad. Helt galet faktiskt.

  Bodde hos mamma o pappa och åt frukost med smörgåsar, yogurt och flingor varje dag. Sen boom, i februari, efter jag varit ute med min tjej o ätit Ramen druckit Sake på Sushirestaurang fick jag ordenliga magsmärtor udner hela natten.

  Har spytt som en kalv också flera gånger i 2 månader därefter. Mycket läskigt, var till o med tvungen att sjukskriva mig TVÅ gånger. Där jag under första sjukdagarna gick till läkare, fick recept på ”superlösningen” omeprazol . Tog en tablett dagligen i 2 veckor.. Det hjälpte medelmåttigt. Fick en dag så ont efter sushimåltid att jag åkte till akuten.. Läkaren där sa ” Jaha, ta 2st omeprazol i 2 veckor, sen 1 omeprazol en vecka, och därefter vid behov” .

  Sagt o gjort har jag följt detta… det gick sådär ,. efter 1 vecka fick jag fortfarande panik-spya och till slut drack jag bara vatten med salt.. 1 liter.. innan jag gjorde en gastroskopi . På Gastroskopin hittade dom.. .ingenting. Ingen magkatarr, inga magsår, vävnadsprover togs och sen

Write a comment