Hälsoresan

Ja, blir alla dagar som första dagen så vill jag aldrig åka hem. Vädret är underbart, hotell med full havsutsikt och gänget oerhört taggade.

Frukosten var enkel. Gott om ost, skinka och ägg.

Att hålla föreläsning med havsutsikt var kanske mer krävande. Att få uppmärksamheten mot mig när konkurrensen var en hejdundrande vy… ler stort.

Lunchen var även den enkel och sällskapet kanon. Kyckling, äkta fetaost, fetostcreme med vitlök, oliver… solen sken utan att vara olidligt varm.

På eftermiddagen smet jag iväg för att få vara lite själv. Trägången mellan de två stränderna fångade min uppmärksamhet. Satt på en hemmasnickrad bänk och bara njöt av havet och lugnet.

Dagens pass? Ja, det fanns core, vattengympa, power och ett fyspass. Vad valde jag? Jo, en timme i solsstolen och en timme på sofflocket. Det gäller att hitta var just jag behöver just nu.

Jo, lite jobbade jag. En föreläsning och ett gäng personliga kostrådgivningstimmar. Vi hörs i morgon igen.

2 kommentarer

 1. 2 oktober, 2010

  Låter som du har det alldeles, alldeles underbart.
  Passa på att njuta för fullt 🙂

 2. Anna svarar Birgitta
  3 oktober, 2010

  Ja, denna form av resa var riktigt bra. Vi har 2 pass per dag, hotellet två plus en mycket bra vattengympa. Det gör att det finns mycket att välja på.

  Var dag har vi två föreläsningar. Jag håller den om kost och Bea och personlig utveckling i olika former. Sen är det mycket sol, strand, mat och vila. Kan inte bli mycket bättre.

Write a comment