Hälsoresan #3

Nu har vi flyttat in föreläsningen i skuggan. Vädret är underbart, men det blir svårt med koncentrationen i värmen. Fortfarande är det naturligtvis föreläsning med havsutsikt. Här är det Bea som pratar om att vara en vinnare, eller som hon säger ”Bea Winner”.

Idag smet vi iväg med lokalbussen och besökte Sitia, en liten charmig hamnby. Vägen dit var underbart vacker så 45 minuter i bussen gick snabbt.

Sötast var nog den lilla kyrkan högst uppe på ett berg. Det är så kul att småprata med gruppen för de flesta är så förvånade över vad mätt och nöjd man känner sig på naturlig och fet kost. Småätandet liksom bara försvinner av sig själv. Många har redan känns att en del cm är borta.

Vår fantasiska allt i allo: Gunilla. Hon som ser till att allt fungerar hela tiden. Här på marknaden i Sitia. Den var lite extra kul för det var inte en vanlig turistmarknad utan en lokal marknad. Flera köpte snygga gardiner, andra tyger, Gunilla hittade söta blusar och jag fixade kläder inför mina Zumbapass….

Vi slog oss ner och åt lunch nere i hamnen. Grekiska sallader med massor av fetaost, mixed grilled fish och härliga fetoströror med grillad paprika. Svårt att äta på semestern? Nej, inte det minsta.

Snart är det dags att börja planera hemfärd. Jag hörde att min bok äntligen har kommit. Som jag är nyfiken. Till alla er som beställs så postar jag den på fredag nu den 8/10.

3 kommentarer

 1. cecilia
  6 oktober, 2010

  Hejsan!

  Jag fick hem din LCHF husmanskost i brevlådan igår och spenderade dagen med att läsa igenom alla recept. Vanligtvis när jag kollar i en kokbok är jag oerhört kräsen, brukar tycka att kanske 10% av recepten verkar goda. I din kokbok verkar 100% goda, du har verkligen lyckats! Ser fram emot att börja laga det 🙂

  1. Anna svarar cecilia
   10 oktober, 2010

   Tjoho! Just detta att många recept är tllltalande var en av mina drömmar och mål med boken. Yes yes yes! Lätt och gott utan krångel.

   En liten brasklapp måste jag slänga in…. har du sett att det finns 3 receptfel i boken? Kolla in under MINA BÖCKER så hittar du sidnumemr och rättelserna.

 2. 8 oktober, 2010

  Välkommen hem, måste vara kul att komma precis till boksläppet, bra timing 😉

  Expressens artikel från i måndags om olika kostmodeller, har nu kommit på nätet.
  http://www.expressen.se/halsa/1.2161872/4-experter-4-bantningsmetoder

  Artikeln där jag var med fanns tyvärr inte med. Synd, för det är bra om det sprids att även vi med Fibromyalgi kan bli bättre i värk och leder av LCHF.

Write a comment