Hälsomässa i Ängelholm

Snart är det dags! Du som bor i närheten av Ängelholm. Kom och besök mig i monter 25.

Hälsomässan är på Ängelholms Bibliotek lördag den 16/10 och söndag den 17/10. Båda dagarna 10-15.

Nilssons Skafferi på Biblioteket kommer att servera dagens lunch från min LCHF-Husmanskost.

Vill du läsa mer om vilka som kommer att vara där? Gå in på http://www.halsomassa2010.se/

Tidigare
«
Nästa
»

2 kommentarer

 1. Elisabeth
  3 oktober, 2010

  Hej Anna!

  Varje gång jag ser foton på dig tänker jag: herregud, vad snygg du är!!! Du ser ut som en vandrande reklampelare för hälsobranschen i synnerhet och LCHF-kost i synnerhet. Om jag inte sett bilder på dig som överviktig skulle jag aldrig ha kunnat tro att det var samma person på bilderna…vilken FANTASTISK vikt- och hälsoresa du gjort, och vilken inspirationskälla du är för andra människor!!!

  Samma reaktion får jag när jag ser Monique Forslund (www.lifezone.se). Varje gång jag ser bilder på er två undrar jag om LCHF-kost inte bara gör en smal, utan också snygg på köpet 🙂 Jag inser att ni båda tränar en hel del och att det gör sitt till, men faktum är att jag inte kan sluta förundras över hur fantastiskt bra ni båda ser ut.

  Kram och fortsätt kampen för ett friskare samhälle!

 2. Anna svarar Elisabeth
  3 oktober, 2010

  Ha ha ha ha. Så fick du mig att lyckligt le med hela ansiktet. Tack!

Write a comment