Från en som stavar som en kråka

Skratt. Nja, oftast är det nog att jag skriver snabbare än mina fingrar kan hantera. Inget jag är stolt över och jag jobbar på det. Lovar! Mina tankar far fram så snabbt att fingrarna inte hinner med, och ska hjärnan vänta in fingrarna så tappar jag ju tråden.

Men jag fick något kul i mailen…  

Mnänisnakshjnräan kan lsäa oedrn i vlkien odnrig som hlset, det edna vkitgia är att den fsötra och stsia btkosaevn stetir på rtät palts.Rsteen kan vraa hluler om bluler och du kan ädnå lsäa det unta ngåra porlbem. Hägtfit va? Och
jag som altild ttort……att svata rtät viart vitgkit!.

Så jag hoppas att trots en och annan bokstav på fel plats… att du förstår vad jag skriver. 🙂

PS! Nu är jag hemma från semestern igen, faktiskt ganska så hungrig. Det serverades en bröd och kakfrukost var dag och när jag tog bort pommesen från tallriken så blev det inte mycket kvar. Min räddning blev ost.

4 kommentarer

 1. 14 juli, 2010

  Börjar förstå varför manuset ser ut som det gör 😉

  Skojar bara …

 2. Anna Hallén
  14 juli, 2010

  🙂

 3. Elin U
  14 juli, 2010

  Tänk att även en norska begrep vad som skrevs?!!!!
  Hoppas din semester har varit bra och vilsam.
  Tusen tack för en mycket lärorik brevkurs. Jag sköter mig fint
  och känner mig trygg i mitt dagliga matliv.Är mätt och god och mår
  bättre änn jag gjort på många år.Det är en underbar kännsla.
  Hoppas att alla som känner sig osäker på hur dom skall äta, tar en
  av dina kurser. Kunnskap är makt.
  Jag fortsätter att följa din blogg med stort intresse.

  Må bäst, Anna

  Elin U.

 4. Anna svarar Elin
  14 juli, 2010

  Du gör mig så glad Elin. Det du skrev om din värk får mig fortfarande att få glädjerysningar.

  Jag har av alla kommerntarer och mail förstått att Brevkursen har hittat en mycket bra balans och struktur. Jätteroligt!

  Glöm inte bort att ni som har gått Brevkursen kan få ett gäng av Birgittas härliga recept helt gratis hemskickade. (En av förbättringarna i nästa BK omgång, men som ni ”gamlingar” naturligtvis också måste få)

  Bara skicka mig din adress och din brevkurskod till min mail så kommer recepten i augusti.

  Ta hand om dig och njut av sommaren.

Write a comment