FitLine och cellRESET…

Hej!
Har tvingats sudda denna sida då FitLine annars genom sin advokat tvingas vidta ytterliga juridiska åtgärder mot mitt företag trots att bloggen är privat.

Då jag känner mig skrämd och rädd så väljer jag att göra som jag blir tillsagd. Sudda!

FitLine och cellRESET är inte officiellt sammankopplade enligt information från advokaten.

Ledsen och besviken.

Trots att jag backar, tycker jag samma sak som innan och samt bloggen är fortfarande privat.
Här hittar du mina personliga reflektioner. De som jag vågar uttrycka.

Anna Hallén Buitenhuis

4 kommentarer

 1. Lillan
  9 juli, 2016

  Märkligt att inte mitt långa inlägg publicerades här.

  1. 28 juli, 2016

   Hej!
   Jag har inge koll på inläggen, de går direkt in på bloggen. Ibland hamnar de i ”Skäppost”, varför vet jag inte. De kan dock hamna där om de innehåller för många länkar. Jag har också spärr på vissa ordval, nu tror jag väl inte att det var fallet här.

   Jag brukar gå igenom alla kommentarer i skräppost för att släppa ut riktiga kommetarer. Och sen slänger jag allt som verkligen är skräppost. Tyvärr massa sånna mail var dag. Idag när jag gick in hade jag över 2000 mail i skräpposten så jag valde tyvärr att slänga alla direkt. Fanns inte tid att gå igenom alla dessa.

   Ber tusen gånger om ursäkt till dig och andra som då blev suddade.

 2. Maria
  21 januari, 2017

  Låter som jag trodde ? tack för upplysningen!

 3. Marianne Larsson
  18 juni, 2017

  Mycket intressant läsning. Den hade jag behövt 2015 på hösten när jag övertalades att pröva. Jag var astma och allergi. Dessutom högt blodtryck. Jag har utöver det cirka 500 lipom över kroppen med de gör inte så mycket väsen av sig. Hursomhelst jag prövade Fitline i tre veckor och blev så dålig i min allergi. Grannen som uppmuntrat mig att pröva, tillika var hon säljare av detsamma, försökte att få mig att inte sluta. Höll på att riva ur ögonen för att det kliade så mycket. Misstänkte citronsyreallergi. Blev omedelbart bra så fort jag slutade med preparaten. Hur fick du veta att det var citronsyra i? Jag fick inga svar på det av grannens dotter som var nästa säljare i ledet över.

Write a comment