Finns allt gratis på nätet?

Ja visst gör det det!

Och ibland får jag höra att allt finns gratis på nätet så varför betala för det.

Ändå får jag var dag massor med frågor på messenger (som jag inte svarar på).

MailAllt finns gratis på nätet. Svårigheten är att du ska ha kunskapen att sålla fakta från tyckande samt vilka delar som fungerar på din kropp och inte.

Det finns inget gyllene facit. Det finns ditt unika svar för ditt unika mål med din unika bakgrund. Och den ska du hitta på flera 100 000 sidor med råd som krockar med varandra och från folks som kan och folk som tror att den kan.

Fick en underbar kommentar på FB ”All juridik och lagar kan man också hitta på nätet. Trots det betalar folk tusindtals kr till advokater och jurister.”

Jag jobbar med detta och jag tar betalt.

Jag ger också bort ca 20-25 timmar gratis var vecka på FB och blogg. Men då ger jag allmänna råd. Inte personliga råd.

Jag har kurser, utbildningar och ibland personliga träffar (live eller per telefon).

Jag får ibland höra att jag bara tänker på pengar. Ler lite då och funderar på varför mitt jobb är så lite värt att det ska ges bort gratis medan andras jobb ska innebära en lön.

Funderar också på vem som ska betala mina räkningar som obönhörligen dimper ner i brevlådan. Funkar det att tillsammans med ”Reklam nej tack” sätta en lapp till ”Räkningar nej tack”? <3

Och om jag ska tvingas ta ett annat jobb för att kunna ge bort allt gratis så är jag inte intresserad.

Vad har jag investerat för att kunna det jag kan?

Tid: Ca 3-4 års utbildning i olika omgångar. Ex basmedicin, grund biokemi och grund kemi. Men även till hälsocaoach, kostrådgivare 1, kostrådgivare 2, massör, personlig tränare, träningsinstruktör, yogainstruktör, pilatesintruktör, taktil massage och lite till.

Erfarenhet: Jag har haft klienter och kurser i snart 12 år. Jag har varit träningsinstruktör i 21 år. Utbildat Lic. kostrådgivare (som anställd) sen 2009 och i egen regi sen 2012. Utbildar Lic Livsstilskonsulter, Lic Stresscoucher och Lic. Viktminskningsterapeuter sen 2016/2017. Skrivit två böcker om hur vår kropp och hjärna fungerar. Gnisselzonen och Energibarn samt ett gäng kokböcker med olika kunskapsdelar.

Kostnad för mina utbildningar: Drygt en kvarts miljon. Troligtvis mer då jag nog glömt en massa av de mindre.

Vill du kunna det jag kan?
Smit in på annahallenutbildningar.se

Vill du få svar som du kan använda för att lyckas?
Smit in på annahallen.se/ahu

Vi ses!

Tidigare
«
Nästa
»

SKRIV EN KOMMENTAR