Fick en bild…

En god vän, konstigt nog en av mina allra bästa vänner. Suck & Skratt. Hon skickade mig en bild! Jag får väl dela med mig 🙂 Jag har få tjockebilder på mig. Undvek kameran som pesten. Fotograferade alltid själv, men vad ska man med vänner till om inte för att föreviga dagar som IDAG uppskattas. Då var jag långt ifrån lika glad över att denna bild fanns.

Tidigare
«
Nästa
»

5 kommentarer

 1. 1 mars, 2011

  Tänk vad det kan göra skillnad, när man får äta god mat, istället för VV-portioner.
  Kram från en som också varit väldigt stor en gång 🙂

 2. Åse
  1 mars, 2011

  Jag är också en sådan som gärna själv står bakom kameran. Det är ett bra sätt att lura sig själv (så gott det går), att man inte är så tjock som man verkligen är!
  Du har verkligen blivit jättefin! Och det på att äta så gott!
  Åh, om man ändå vetat detta för 20 år sedan! Men då var det points och pulver. Och usch så trist jag var då, när de andra satt med mat som inte jag fick äta! Dessutom oftast hungrig.
  För det var ju bra, att vara hungrig. Då ”tog” det!

 3. Anna svarar Birgitta och Åse
  1 mars, 2011

  Ja, undra var våra kroppar hade varit om vi hade sluppit VV?

 4. ziwan
  2 mars, 2011

  Vilken skillnad,,tror knappt det är samma person,,man förändras på flera sätt tycker jag det känns som när man går ner i vikt,,det är som att kroppen kommer tillbaks till sitt ursprung på nån vänster,,detta trots att jag inte var överviktig i den bemärkelsen utan ville äta sundare och då försvann 5-6 kilo bara sådär.
  Du är en sann inspirationskälla!!

 5. Anna Hallén
  2 mars, 2011

  Tack 🙂

Write a comment