Ditt immunsystem #2

Om vi letar grundkunskap som inte är köpt av läkemedelsindustrin så lär vi oss snabbt att det finns virus överallt. Och att det mesta viruset i vår kropp tillhör vår kropps försvar mot bakterier.
 
Men för att byggas behöver de ta över en cell. Virus tar över svaga celler, så det är viktigt att du inte samlar skräp i dina celler. Det är också viktigt att du inte äter mat med fel molekyler, smörjer in huden med fel molekyler eller glömmer bort att vila & återhämta dig.
 
För…
 
har du för många svaga celler som går sönder så kommer det att kunna skada dig…. Och med ett virus som just letar upp lungceller så gäller det verkligen att du inte röker, att du inte stressat under lång tid, att du inte har högt BS och att du har koll på hur du andas till vardags så du verkligen använder kväveoxiden.
 
”Hey, did you know that almost every ecosystem on Earth contains viruses? Join Dr. Binocs as he gives you a joyride of information about the most spectacular organism of this world, a VIRUS!”
 

4 kommentarer

 1. Nisse Hult
  11 april, 2020

  Hej Anna
  Men varför är det så totaltyst i Svensk pladdermedia, från Regioners talesmän/kvinnor, politiker ja i stort sett från alla om just vikten av starkt immunförsvar? Ex vad stärker vs försämrar.

  1. Tony
   2 maj, 2020

   Se till så att du får till dig A,C och D (D3) vitaminer. Då stärks ditt immunförsvar till att tåla starka angrepp..

 2. Lars
  11 juni, 2020

  Riks”experten” Agnes Wold uttalade sig i frågan i radio med programledaren ”Christer” i p4 i samband med pandemins utbrott i våras. En lyssnare frågade om det inte går att stärka sitt immunförsvar med hjälp av exempelvis kost- och livsstilsfaktorer. Hon (Agnes Wold) spydde då galla och raljerade nedlåtande om att immunförsvaret minsann inte stärks av något annat än skolmedicinens specifika insatser och att allt annat var humbug och bullshit. Detta är den ”officiella”, ”vetenskapliga” ståndpunkten, representerad i detta fall av en högmeriterad läkare/professor. Därav tystnaden. Vilken politiker eller annan mediepladdrare med självbevarelsedrift vågar stå emot en så etablerad koncensus?

  1. Anna
   14 juni, 2020

   Ja, den kvinnan kan verkligen förvåna en. Varannan dag kommer det vettiga saker och varannan dag blir man så förvånad över okunskapaen att man häpnar. Funderar över hur hennes jäv ser ut.

Write a comment