Xtravagansa (2010)

Vad tycker jag om detta? Min persoliga uppfattning hittar du nedan:

Nu ska vi titta på Xtravagansa. Får försöka att inte göra detta till ett romanlångt inlägg, men det finns en massa som jag skulle vilja tycka till om…. ler snett och morrar lite och konstaterar att de måste säja in sina paket den 1 april vart år… LURAD!

Tack för hjälpen att hitta informationen. De var verkligen hemliga…

Priset är HUTLÖST och du MÅSTE vara med i 12 månader!
Det första 4 månaderna kostar knappt 1000 Kr / månad, alltså ca 4000 kr.

Äter du bara påsar dessa 4 första månader kostar de ca 9 500 kr för 4 månader….

Därefter är du påtvingad ett medlemsskap i 8 månader för ca 600 kr/ månad, det blir 4800 Kr.

Och då har jag INTE räknar in en enda påse… vilket de naturligtvis vill sälja. Så billigaste priset verkar vara 18 300 kr.

Jag blir så otroligt ledsen. ARTONTUSEN!!! Lågt räknat.

Choklad VLCD
Skummjölkspulver – mjölkproteiner och mjölksocker
Mjölkprotein – mer protein, undra vilket?
Emulgator – används för att blandningen ska bli utan klumpar
Lågfett kakaopulver – kakao är bra, men varför ta bort det nyttiga fettet?
Inulin – kostfiber

– än så länge inget speciellt i förhållande till alla andra skräp-pulverprodukter –

Mineraler: kaliumklorid, zinksulfat, trinaniumsintrat, trikalumfosfat, magnesiumkarbonat, ferrofumarat, mangansulfat, kopparglukanat, natriummolybdat, kaliumjod,natriumselenit, kromklorid,

Laktos – ett annat ord för socker
Veg olja – ett annat ord för massa omega 6.
Förtjockningsmedel – För att drinken inte ska vara så tunn och vattnig…
Maltodextrin – kommer du ihåg vad detta var? Jo, kolhydraten som är så snabb så den gärna används i sportdrycker!!
Arom – så det hela ska smaka något…

– Har du tänkt på att när du själv gör en smoothie så behövs inga extra aromer eller förtockningsmedel… –

Vitaminer: C, Askorbinsyra, vitamin B3, Nikotinamin, Vitamin E, dl-alpha tokoferolacetat, Vitamin B6 (pyridoxinhydroklorid) Vitamin B1 (tiaminhydroklorid), Kalcium –D-pantotenat, Vitamin A (retinylacetat) Vitamin D3 ( kolekalciferol), Salt, sötningsmedel, aspartam, antioxidanter ( askorbylpalmitat) Alphatokoferol

– som vi troligtvis inte hinner ta upp när ”maten” snabbt bara rinner genom tarmen. –

Socker – behövs väl ingen kommentar.
Sötningsmedel, fenylalanin, – för att få en ännu sötare smak. OBS! Fenylalanin är dock inget gift, det är en helt vanlig aminosyra som är byggstenen i helt vanliga proteiner.

Så, vad tycker jag? Jo, att Xtravagansa är SVINDYRT och av samma urusla kvalité som alla andra pulver vi har tittat på. Att du sen får ett paket med fler saker motiverar inte priset och det motiverar verkligen INTE att du först ska förstöra kroppen med pulver. Morr.

Jag bara måste tillägga att för en tiondel av priset lär jag ut en kunskap som skapar en livsstilsförändring. Under tiden äter du naturlig mat från alla affärer och av alla märken.

Tidigare
«
Nästa
»

21 kommentarer

 1. Nettan
  4 april, 2010

  Jag har tre vänner som varit med i Xtravagansa. Den ena skulle ”bara” gå ner 10 kilo och hade aldrig bantat förut så för henne tog det två månader så var hon klar. Har inte träffat henne på länge så jag vet inte hur det är idag! Den andra med diabetes var med i ett år och på henne ser jag ingen skillnad. Hon kom igång att motionera och det är ju en vinst förstås! Den tredje är med nu och hon har aldrig bantat och var kraftigt överviktig, åt väldigt onyttigt (läsk, godis och bullar dagligen) rörde sig knappt. Nu har hon sedan i december gott ner 22 kilo, börjat träna (promenader varje morgon och 3-4 pass i veckan). Jag hoppas att hon klarar av att hålla vikten när hon lämnar påsarna och börjar med vanlig mat. Tror att de kör med knytnävsmetoden. 1 knytnäve, kött/fisk 1 knytnäve grönsaker och 1 knytnäve ris/pasta/bröd. Vad gäller fettet måste jag höra mig för. Visst blir man ”avis” på henne som rasat i vikt men….. det är ju framtiden den handlar om. En livsstil att kunna leva med varje dag för resten av sitt liv. Tack för all bra information!

 2. 4 april, 2010

  Alla metoder fungerar… på kort sikt. Få, oerhört få, håller den nya vikten. De flesta fastar i den klassiska bantningsfällan.

  Tänk den som aldrig bantat. Vad avundsuk jag blir. Tänk att från det läget ÄTA sig smal. Vad enkelt det ahde varit.

  Dina vänner kommer troligtvis att gå ner en massa. Vara oerhört glada. Berätta för alla…. och till nästa sommar vara på gång med en ny kur för runt november-december har vikten krypit tillbaka.

 3. Catti
  5 april, 2010

  Jag tvivlar inte på de KORTSIKTIGA resultaten med Xtravaganza (eftersom man SVÄLTER sig ner i vikt), men däremot undrar jag hur det förhåller sig med de LÅNGSIKTIGA resultaten. Hur många klarar av att hålla sin nya vikt efter att ha levt på pulver och knytnävsstora portioner mat? Men eftersom allt annat är så hemligt lär Xtravaganza inte berätta något om det heller…

 4. Vimsig
  5 april, 2010

  Träffade en tjej på påskafton som stod i kö för att få en magsäcksoperation. Hon hade fått en ”deadline” av sin läkare att gå ner ett viss antal kg inom en viss tidsperiod. Om hon inte fixade det så går det ytterligare 1 år innan hon blir aktuell igen. Går hon ner det hon ska så opereras hon inom 3 månader (alla andra undersökningar är klara).

  Hon provade LCHF och hennes kropp svarade med att öka i vikt (kanske sönderbantad) och då blir en pulverdiet lösningen.
  Och det kan jag förstå!
  Så visst är pulverdiet en kortsiktig lösning men den kan faktiskt vara en lösning för vissa människor.
  Själv äter jag LCHF-kost och har faktiskt lättat ett par hekto i påsk!
  Men för hennes del var det kg som ska bort och på tid.
  Själv äter jag LCHF och

 5. Boddan
  5 april, 2010

  Tyvärr så är ju alla vi ”tjockisar” så himla lättlurade och går på den ena dieten efter den andra. Man tror varje gång att man har hittat det rätta.
  Det sjuka tycker jag är de människor som driver företagen bakom dessa dieter.
  Jag har bantat i 30 år och faktiskt testat allt – och det funkar – i alla fall så länge man håller på.
  Jag har varit med i Viktväktarna, ätit massor av olika preparat, mina barn tyckte jag funkade som bäst på 90-talet när jag åkte till Danmark och hämtade ut Lepigen, man blev pigg som bara den och nån mat hade man inget behov av. Tyvärr innehöll det preparet minimalt med nån typ av narkotika plus massor med koffein…så nog var man pigg alltid.
  Jag hamnade på sjukhus…

  Det senaste jag gjort är Prenet-pulverdiet. Har kört det i olika omgångar men det har verkligen funkat. Jag förstår också idag att det var det sämsta valet hitintills. Samtidigt tränade jag som en galning, så visst rasade jag i vikt.
  När man kör en Prenet-kur ingår det även kroppsmätning.
  När jag förra sommaren kom till min vägning/mätning hade jag på vågen gått ner 2 kg men på BIA-mätningen hade jag gått upp 2 kg fett.
  Jag vägde då 64 kg (165 cm lång) och har inte vägt så lite på 25 år, men jag var inte nöjd. Min ”prenetrådgivare” verkade inte heller speciellt nöjd utan tyckte att jag skulle fortsätta som vanligt (pulver, pulver, pulver).
  Tänk om hon istället sagt att nu hade jag nått mitt mål och försökt få mig att äta vanlig mat istället. Då hade jag kanske inte suttit här idag och vägt 79 kg.
  Hela förra hösten bad jag om hjälp (jag tränar på samma ställe) men ingen ville hjälpa mig om jag inte betalade för en ny kur.

  Jag har bantat bort cirka 150 kg totalt på dessa 30 år, visst är det helt galet?
  Nu har jag ätit LCHF i 5 veckor och mår jättebra. Jag gick ner 2 kg efter 14 dagar men har nu gått upp dom igen.
  Varenda dag tänker jag om det fins nåt annat sätt jag kan gå ner i vikt på, jag är helt desperat och vill inte vara överviktig.
  Tror ni att det vänder på vågen, snälla berätta ni som också varit i samma sits som jag.

  Tack för en kanonbra blogg.

 6. 6 april, 2010

  JA det vänder. JA du kommer att lyckas. Men det kommer att ta tid. Lång tid. Din kropp är nu en överlevnadsproffs. Du måste får den lugn igen. Kroppen måste lära sig att lita på dig igen. Vi pratar ett till två år. Jag bor i din kropp…. visst har vi fått orättvisa gener som vi sen har misshandlat till max?

  Däremot finns inget annat val. Jag hoppas att du väljer att stanna kvar i lågkolhydratkosten. På med tålamodet så ska vi hejja på dig efter hand!

 7. Catti
  6 april, 2010

  Den här artikeln publicerades i februarinumret av MåBra. Jag tyckte att testet var riktigt intressant – jag gjorde det och kom fram till jag är en stark proteintyp. Detta kan förklara varför jag inte lyckats gå ner i vikt mer än HÖGST tillfälligt med fettsnåla, kolhydratstinna dieter typ Viktväktarna och Viktklubb.

  http://mabra.com/test-ar-du-kolhydrat-eller-proteintyp/

  Jag vet inte hur pass vetenskapligt belagt begreppet metabolic typing är (vet inte om det finns något bra svenskt ord?), men på mig stämmer det oerhört bra. Enligt artikeln i tidningen (vet inte om det finns med i nätupplagan) kan vissa personer – proteintypen – bara gå ner i vikt genom att äta MER, och framför allt skippa lightprodukter. ”En kvinna som är proteintypen gör våld på sin natur när hon droppar citron på lunchsalladen i stället för olivolja” står det, och det stämmer på pricken på mig. Hur många gånger har jag inte skippat oljan och i stället smaksatt med kalorifri citron eller lime – bara för att gå hungrig och otillfredsställd och snart börja frossa igen och lägga på mig ännu mer vikt än jag hade från början?!

  Jag undrar om detta kan förklara varför LCHF fungerar sämre för vissa – om man tror artikeln behöver de äta mer kolhydrater och mindre protein och fett. ”Om en kolhydrattyp bantar med t.ex. LCHF kan hon hamna i obalans. Hennes förbränning blir ännu trögare och hon blir trött, sur och sötsugen”, står det i artikeln där näringsterapeut Johanna Falk intervjuas.

  Dock undrar jag om det verkligen stämmer att dessa personer bör äta flingor, müsli och lättprodukter som det står i artikeln? Jag menar, kan dessa livsmedel vara bra för NÅGON?!

  Sedan slänger MåBra:s dietist in en brasklapp: ”Pasta, ris och potatis innehåller nyttiga näringsämnen, så ingen bör ta bort dem helt ur kosten, bara äta mindre portioner”.

  Det framgår dock inte VILKA näringsämnen som BARA finns i pasta, ris och potatis?

  Anna, vad tror du om dessa teorier? Är det så att vissa har lättare för att gå ner genom att äta mer av vissa livsmedel, medan andra går upp av samma livsmedel beroende på genetiska förutsättningar som vi inte själva kan påverka?

 8. Gunborg
  2 maj, 2010

  Råkade komma på detta inlägg när jag läser en massa LCHF sidor. Jag har en kompis som var en soffpotatis fram till januari 2010. Ja, hon hade från o till gått ner o upp på en massa dieter o metoder under årens lopp. Men nu har hon börjat med Xtravaganza. Jo tack, 23 kilo på fyra månader är väl inte illa. Jag sade en gång åt henne (har själv gått ner 18 kilo på 7 månader med LCHF) att det känns så bra för jag har inte bantat. Det har inte jag heller sa hon, ????? Jaha, och vad gjorde hon när hon åt enbart påsar minst 6 veckor, ja jag tror det var 8 veckor.
  Alltså man blir bara att gapa, dessutom har hon börjat träna på ett gym med gruppträning, ja, jag ljuger inte om jag säger 5 ggr /vecka. Och så är det morronpromenader och kvällspromenader o jag vet inte allt.
  Men det som jag undrar är kommer hon verkligen verkligen att kunna hålla ut med detta ?
  Och massor av pengar har det kostat henne, men hon berättar inte. Det är som att hon kommit med i en sekt.
  Jag börjar även tröttna på allt snack om Xtravaganza o träning. Själv kör jag på i stillhet med LCHF o mår bra.
  Men den som lever får se antagligen.
  Oj oj, Pauluns musli är så himla god, jag äter varje morron har hon sagt. Hmmm, har du kollat hur mycket kolisar det är i dom ?? frågade jag. Jag får äta kolhydrater svarade hon, ändå är hon väldigt fixerad vid GI bröd utan kolhydrater. Jag fattar ingenting. Ursäkta mitt långa inlägg men jag måste få skriva av mej nånstans.
  Livet går vidare. Tack för inlägget.

  1. Anna svarar Gunborg
   3 maj, 2010

   Ja Xtravagansa har sina klienter i ett starkt grepp. Jag tror att har man lagt ut flera tusen kronor på något så VILL man av hela sitt hjäeta att det ska fungera. Och kommer att försvara konceptet in absurdum.

   Det fungerar. Klart det gör. Men tyvärr bara på kort sikt för de allra flesta. Sen har de en skapat sig en ”Besvärlig kropp”

 9. Gunborg
  30 september, 2010

  Kan bara inte hålla mej att skriva lite här. Det gäller nämligen ditt svar ”det fungerar på kort sikt” som nu, efter 5 månader gett sanningen ett ansikte. Min arbetskamrat som gick ner 23 kilo på fyra månader har nu sakta men säkert börjat gå upp igen. Det syns. Och….. lösgodiset ligger i skrivbordslådan (fastän hon börjat med Xtravaganza Lifetime som hon skall vara med i ett år).
  Själv är jag överlycklig att jag valde LCHF istället för Xtravaganza.
  25 kilo har på ett år försvunnit från min kropp, och jag tror inte att jag kommer att ha svårt att behålla livsstilen. Och jag, jag kommer aldrig att bli sugen på lösgodis och ha i skrivbordslådan.
  Tack för ordet.
  Ha en bra resa !

  1. Anna svarar Gunborg
   2 oktober, 2010

   Du valde mat. Naturlig mat. Underbart! Det är det enda som håller i längden.

 10. Therese
  1 oktober, 2010

  men gud vad negativ du är! låt dem som har råd vara med i xtravaganza! själv har jag gått ner 12 kg nu på 5 veckor och jo jag VET att det är tiden efter och i framtiden som är avgörande. men inte tror du väl jag kommer förstöra min kickstartade viktnedgång med att börja äta massa skräp igen? det här med xtravaganza har varit en jättebra motivationshöjning för mig, att se snabba resultat i början och att VÅGA börja se målet, och TRO på sig själv att det verkligen finns en chans att även jag kan bli normalviktig. det känns inte som en omöjlighet längre.

  1. Anna svarar Therese
   2 oktober, 2010

   Jag är inte negativ. Jag arbetar i verkligheten med alla som provat pulver om och om igen och nu efter 20-30 år är både runda och förtvivlade. Jodå, det fungerar, i början. Men det fungerar oerhört dåligt. Jag är inte negativ, jag är realist. HADE det fungerat hade väl ingen valt att vara fet? HADE det fungerat hade alla vi jojobantande kvinnor varit smala för 25 år sen.

   Den psykiska kickan du får är underbar. Den fyskiska effekten du får är förrödande för din framtida viktminskning.

 11. Linda
  1 oktober, 2010

  Hej,

  Jag har precis hittat hit…kan NÅGON hjälpa mig, snälla, jag är DESPERAT?! Jag har läst allt jag kan om Viktväktarna, Viktklubb, Xtravaganza, Prenet, Nutrilett, Modifast, Alléov, GI, LCHF…antingen höjs de till skyarna eller också sågas de längs med fotknölarna. Ni i forumet här verkar vettiga, så kanske kan ni relatera till mina problem och ge mig råd:

  Jag har ca 20 kg övervikt som inte vill ge med sig, trots bantning, motion, fasta och pulverkurer. Jag har hypotyreos (låg ämnesomsättning) och nedsatt binjurefunktion som jag medicinerar mot sedan tio år. Jag mår OK, men kan inte gå ned i vikt. Värre än så – jag är ständigt hungrig och sugen. Jag har varit med i VV fyra gånger sedan 2007, har gått ner totalt 15 kg och upp 20 (dålig karaktär och inte tillräckligt m motion, säger min läkare på VC). Jag har förhöjt fastesocker, inom normalintervallet men lite högre än det borde vara, låg LDL OCH låg HLD-värden (dvs lågt dåligt OCH bra kolesterol), högt blodtryck (169/90, jag är 40 år), förhöjd urinsyra…

  1. Anna svarar Linda
   2 oktober, 2010

   Jag förstår att du känner dig vilsen. Klart att det är svårt att välja vilken metod du ska tycka är bäst. Mitt råd är att välj ingen metod. Välj naturlig kost som kroppen är skapt för. Den kost som balanserar dina hormoner på bästa sätt efter din kropps förutsättningar. En kost som ger dig allt din kropp behöver utan att du behöver piller elelr tillskott.

   Hoppas att du stannar på denna sida. Med din bakgrund behöver du fett för att kolesterolet ska bli mer balanserat, för att bli av med suget och för att öka din fettförbränning. Du behöver ta bort många av kolhydraterna av samma anledning. Du har inte dålig karaktär. Det är bara att du inte kan hålle emot när du äter någon som påverkar din hjärna på samma sätt som en drog. Ganska så självklart. Ta bort drogen och du får kraft att styra över dina val.

   Läs igenom så många gamla inlägg du bara orkar och se om du hittar en logik som kan passa i din värld. Jag hoppas det! 🙂

 12. sanna
  2 november, 2010

  Jag är medlem på xtravaganza sen 10 månader tillbaka men har inte gått ner ett enda kilo men jag tycker att det är mitt eget fel. jag tyckte att de hade ett fantastisk bra metod om man verkligen följer allt och satsar 100% och ändrar livsstil, så ska viktminskningen hålla hela livet. fast än jag tyckte att det var dyrt så var det helt ok om man ser det som en investering i sig själv. extravaganza handlar INTE om pulver utan om livstilsförändring. om jag ska berätta kortfattat vad jag menar så hänger allt på en själv oavsett vilken metod man väljer. Har man bestämt sig så har man. experter ger redskap men det är jag själv som avgör hur mycket av de redskapen jag tar till mig.

 13. 17 januari, 2011

  Hej

  Jag kanske är alldeles för sent ute men vill ändå bidra med min syn på saken. Utifall att någon får för sig att kika här.

  Jag har ätit xtraVLCD i 2 veckor nu och skriver en blogg om hur det går för mig. Jag har gått ner 22 kilo i vikt förut, den ”rätta vägen” (dvs. åt mindre och bättre och rörde mig mer). Men efter en skidolycka kom allt trillandes tillbaka med moms och jag vägde i somras 30 kilo mer än innan skidolyckan för tre år sen.

  I höstas bestämde jag mig efter att ha funderat länge. Jag hade en svägerska (men hon och bror min gick isär) som gick på xtraVLCD ganska länge och gick ner otroligt mycket. För henne hände det ni pratar om – hon tappade muskelmassa och sen fett och hon har inte lyckats hålla allt borta senare utan gick upp i vikt igen.

  Varför väljer jag då en metod som jag såg inte fungerade?
  Jo jag tog kontakt med xtravaganza i oktober och ville veta mer och framförallt vad det skulle kosta. Vi bokade ett möte där jag fick se all statestik, forskningsunderlag och ekonomisk uträkning. Mötet slutade med att jag skrev in mig och började nu efter jul och nyår.

  Jag tror att det hela har att göra med personen som utför viktminskningen att göra. Har personen i fråga bestämt sig och faktiskt gör en livsstilsförändring eller inte? Min svägerska gick som sagt på pulvret väldigt länge (över ett år). Kontrakten teckans på ett år i taget och många fortsätter ett andra år för att de behöver hjälp med att befästa sina nya rutiner. Men gör man som min svägerska och smäller i sig två liter lightglass om dagen första sommaren efteråt och inte tränar är det klart att det inte fungerar.

  Hon tränade inte heller något under tiden och stimulerade då inte sina muskler, kroppen ansåg alltså inte att den behövde de muskler som fanns.

  För optimal viktnedgång med xtravaganzas helfart (som det heter nu mera) kräver att man börjar röra på sig. Det är klart att om man äter ca 500 kcal om dagen kommer kroppen att börja ta av de reserver som den tror att den inte behöver. Behöver den inte musklern gör den sig av med dem, det skulle jag göra om jag var energireglator i hjärnan.

  Hursomhelst. Vi äter inte bara pulversopporna.

  På helfartsprogrammet äter vi 3 pulver varje dag och till varje soppa ska man tillsätta 1-2 teskedar psyliumfröskal som håller igång tarmarna (tro mig, det fungerar), och varje dag ska man äta 6 omega3 kapslar från fiskolja.

  Utöver det träffar vi läkare efter tre veckor på pulvret för att kontrollera att alla värden är normala, är de inte det hjälper ens hälsokonsult eller hälsocoach att hitta en annan väg.

  Jag känner mig trygg och lugn med min coach. Hittills vet jag inte vad jag gått ner för jag har inte vägt mig än sedan jag började, men jag vet att de jeans jag hade på mig i julas inte passar längre.

  Den detaljerade prisinfon är som följer:

  4 mån.
  890 kr.
  8 mån.
  290 kr.

  För medlemsskapet.

  Kommer att gå på helfart i 4 månader och under den tiden äter jag deras pulversoppor för:
  75 kr /dag.
  När jag räknade på det blir det under mina första 4 månader precis lite drygt 2000 kr i månaden till extravaganza.

  Jag är ensamstående i mitt hushåll utan barn och ska enligt livsmedelsverket helt rimligt göra av med den mängden på mat annars också. Samtidigt slipper jag prenumerera på något gymkort eftersom det ingår.

  De resterande 8 månaderna efter att jag har gått färdigt på pulvret ska jag sedan tillsammans med min coach använda för att hitta nya och bättre vanor för vad jag äter och när jag gör det, även för hur jag tränar.

  1. Anna svarar anonym
   17 januari, 2011

   De flesta går ner fantastiskt i vikt… och sen upp igen. Det har inte med karaktär och vilja att göra utan med kroppens överlevnadsinstinkt. Det är tuffa signaler att arbeta emot. Varför slåss mot kroppen när du kan vara bästa vän med den i stället?

   Jag hoppas verkligen att du lyckas, och då pratar jag inte om ett år. För jag tror helt klart att du tappat en massa kilon tills då. Jag hoppas av hela mitt hjärta att du är smal även om 5 år. Vilket jag tyvärr tror blir oerhört tufft eftersom du stället in din kropp på svält. Det betyder att din kropp komemr att göra allt den kan för att återställa din ”normala” nivå. Kroppen kommer att spara allt vad den kan och lagra allt vad den kan.

   Har jag fel blir jag oerhört glad. Min erfarenhet sen 30 år tillbaka säger mig dock att jag troligvis inte har fel. Jag och tusentals med mig har redan provat det du nu ska göra. Med samma energi, beslutsamhet och starka vilja.

   En tanke att tänka. Varför vara anonym om du är helt säker på att lyckas?

 14. Ellen
  3 mars, 2011

  Hej Anna! Du får det att låta som det är kört för all framtid om man går ner i vikt med hjälp av pulver. En nyfiken fråga, hur funkar det att gå över på LCHF efter en pulverdiet för att fortsätta sin viktnedgång? Är det också ”kört” som alternativ? Kommer kroppen suga åt sig allt fett istället så att man går upp i vikt?

 15. Anna svarar Ellen
  3 mars, 2011

  Nej, det är abolut inte kört för all framtid. ledsen om jag har varit så ottydlig. men det kan väldigt många månader. Ändå upp till ett år att återställa kroppen om man har pulverbantat från och till i många många år.

  Det spelar ingen roll vlken mat du går över till efter en pulverdiet. Kroppen står på spara och på lagra. I stort sett alla går upp. Några få lyckliga klarar det. Men de är få.

  Jag tycker att du ska gå över till LCHF så snart som möjligt. Börja reparera kropen så snart som möjligt så komemr du bli smal för alltid snabbare.

  Varmt lycka till!

 16. Mervi Järventaus
  25 mars, 2011

  Tack Anna! När ska man få folk att förstå hur mycket gifter dom stoppar i sig i dessa pulverblandningar?Visst smal blir du ,men blir du friskare?Naturlig mat utan kolhydrater,utan onödiga tillsatser och smakförstärkare,det ger resultat,kanske inte lika snabbt,men det är ju bättre att gå ner i vikt lite långsammare för att kroppen ska hänga med (huden) alltså.Och motion kanske inte gör så mycket för viktminskningen men är absolut bra för hälsan annars!MVH Mervi

Write a comment