Bilder från Cran Canaria

Sista bilderna innan vardagen tar över.

Frukosten på hotellet var underbar. Att det sen var dag serverades champagne till var det några av oss som verkligen uppskattade.

Efter vandringen bjöds det på en fantastisk lunch på en liten lokal restaurang uppe i ingenstans (kändes det som). Hungrig som en varg njöt jag både av saffranskyckling och grillad fläskkotelett. 
Utsikten i kurslokalen gav mig en ordentlig konkurrens. Ler stort. Med havet precis utanför gäller det att ha något intressant att berätta.

Naturen på Gran Canaria är ”breath-taking” Jag såg ett helt annat Gran canaria än det jag har målat upp i min förutfattade hjärna. Jag vill tillbaka. Ingen tvekan!

Zumba med havsutsikt är en fantastisk upplevelse. Zumba i het solvärme något av en utmaning. Massa tjo, energi och vatten skapade härlga pass. Lovar att ballkongerna vara fulla av nyfikna resenärer som tittade. (Ser ni att de stoppade mig i solen och själva njöt i skuggan?)

Och glada Anna ihop med skyltdockorna… 🙂 Ja, jag är den tredje från vänster.

8 kommentarer

 1. 20 maj, 2011

  Trevligt!!

 2. Janicke
  20 maj, 2011

  Tack goaste du för en UNDERBAR vecka! Jag har lärt mig SÅ mycket och är fortfarande överväldigad. Av din stora kunskap, av fina människor och av den härliga miljön.
  Det är ju otroligt vilka insikter du förmedlar. Och det kommer att sprida sig som ringar på vattnet. Tillsammans med de andra goda förespråkarna MÅSTE något nu hända så att alla inser vilka hälsovinster det finns med att lägga om kosten på ett förnuftigt vis.
  Stort tack och varmaste kramen ♥

 3. Linn
  21 maj, 2011

  Hej Anna!
  Har följt din blogg en månad tillbaka och har under denna tid kört vägen fram med LCHF-kost och det går kanon! Förutom att jag har lite svårt att äta på morgonen, men det har jag alltid haft, dock är det lite svårare att truga i sig fett på morgonen än en enkel smörgås. Måste hitta nån bra lösning där 🙂 Sen tycker jag inte riktigt mina hungerkänslor och mitt sug försvunnit än. Hur lång tid kan detta ta? Kan det bero på nåt speciellt?
  Sen undrar jag även om följande:
  I din bok LCHF-husmanskost, som jag även införskaffat och hyllar stort, så har du ett antal recept på bröd. Jag tänkte höra om du möjligen har några uppgifter på hur många kolhydrater tex. en skiva/en bulle/ett kex innehåller?
  Sen undrar jag om du möjligtvis skulle vilja göra ett närings-blogg-inlägg där du kunde skriva vad man behöver få i sig i genomsnitt per dag (vitamin- och mineral-mängd osv) och vilka källor man ska äta för att få i sig detta. Det skulle vara kanon att ha det klart för sig, och allt på ett och samma papper. Jag funderar lite på det där. Man vill ju inte riktigt glömma nåt! Speciellt inte när man försöker vara hälsosam 🙂 Lättare att planera upp dagens måltider om man vet vad de behöver innehålla också. Skulle även vilja ha detta svart på vitt för att visa mina kritiska väninnor om att man inte alls behöver äta kolhydrater och att man visst kan leva utan dessa! Kan inte förstå vilket motstånd det verkligen finns kring människors val av just KOST!
  Tack på förhand om du kan lyckas ordna detta! Och tack för en kanon blogg med det sunda förnuftet på helt rätt nivå!

 4. Anna svarar Linn
  22 maj, 2011

  Hej! Jag räknar aldrig. Har inga siffror. Du ska inte behöva räkna eller väga eller följa tabeller. Äter du naturlig kost i en bra mängd med stor variation så fixa naturen detta alldeles själv. Mat ska vara en naturlig del av vår livskvalité, inget som styr vårt liv och upptar en massa matematiska uträkningar.

  Det är i alla fall min dröm 🙂

  Ditt sug kan komma av andra orsaker än svajjande blodsockerkurva. Läs mina inlägg om Sockerberoende.

  Din hunger hoppas jag aldrig försvinner. Det är ju vår naturliga signal för att välja allt det som gör kroppen pigg och frisk.

  Läs gärna tillbaka i mina inlägg. Speciellt de som finns i högermarginalen. Där hittar du en massa svar på dina funderingar. Lycka till.

 5. Anna svarar Janicke
  22 maj, 2011

  Kramar tillbaka. Att få chansen att äntligen lära känna dig i verkligheten är något jag varmt uppskattar. Tack för alla trevliga samtal och tack för underbart sällskap på vandringen. Hoppas att vi ses snart igen.

 6. Irene
  24 maj, 2011

  Hej Anna

  Jag har genom en kompis fått prova på några av dina recept som jag tyckte väldigt mycket om. Du har inte någon facebook sida som man kan följa dig på?

Write a comment