Anna i radion – hualigen :)

Tisdag 19 oktober var jag med i Lunchboxen P4. NU går det att lyssna på nätet…

Sofie Ericsson bjuder in både kända och okända människor som alla har det gemensamt att de har en spännande historia att berätta.

Klicka på bilden så kommer du till deras sida på nätet, sen är det bara att klicka sig fram.

Nästa
»

8 kommentarer

 1. Elin U
  17 oktober, 2010

  Så kul, Anna. Jag har noterat datum och tid. Ska bli interessant.

  ”Vi hörs”

  Elin U

 2. 17 oktober, 2010

  Vad roligt att du kommer i etern också. Ska gå in och lyssna på dina klokheter 😉

  Vi läser dina veckobrev för fullt här nere i Turkiet, nu har min Sambo också börjat få bukt med sin kalaskula, han har tappat 5 kilo sen i somras.
  Tack för alla bra tips och råd du delar med dig av.
  Kramar från varmare breddgrader 🙂

 3. Benny Thell
  19 oktober, 2010

  Bra jobbat racer Anna, du är nog den som fått in flest ord i lunchboxen.
  Sköt om er så hörs vi av när det lugnat ner sig.
  Benny

  1. Anna svarar Benny Thell
   20 oktober, 2010

   Ha ha ha. Tack vännen. Krama din kära fru från oss.

   Föresten, vadå? Jag pratar väl aldrig mycket…. 🙂

 4. Mimmi
  19 oktober, 2010

  Härligt att höra dig, Anna! Jättebra intervju.

  Har lyssnat nu ikväll. Jag tror jag ska beställa 2 ex av din bok om energibarn, och låta ett ex cirkulera bland personalen (och rektorn) på mina söners förskola. Det är så viktigt det du säger, och det är väldigt mycket mackor och gröt och flingor där till frukost och mellanmål. Mina ungar verkar ofta väldigt speedade, som du säger.

  I våras tog jag i alla fall med mig fullfet mjölk och bregott och bad fröknarna ge mina barn det vid måltiderna, med det resultatet att rektorn såg till att just de produkterna beställdes hem till alla avdelningar! Så nu får barnen i alla fall valmöjligheten. Jag hade väntat mig världens motgång, men om jag vetat att det skulle falla i så god jord skulle jag ju naturligtvis gått till rektorn och pratat först.

  Sen skulle jag också vilja att min mor på 73 bast läste den. Hon har varit lärare i 40 år, varav speciallärare i omkring 20, så det skulle vara väldigt intressant att höra vad hon tyckte om den!

  Hälsningar Mimmi

  1. Anna svarar Mimmi
   20 oktober, 2010

   Ja, jag hoppas verkligen att boken sprids. Det jag vill bidra med är en attitydförändring. En brist går inte att uppfostra bort. I så fall hade väl skolans välutbildade personal som har barnen 30 timmar i veckan kunnat lyckas. Nej, en brist ska kompenseras så den stör så lite som möjligt.

   Barn vill om den bara kan. Det är upp tll oss fungerande vuxna att skapa möjligheterna.

   Sen vill jag naturligtvis att maten inte ska ÖKA problemen, vilket är fallet idag. Ofta både maten i hemmen och på skolan. Här kan föräldrar och skolan samarbeta.

   Kul att du lyssnade.

 5. Cecilia
  19 oktober, 2010

  Åh vilket bra program! Har precis lyssnat fast jag egentligen tänkte gå och lägga mig. Jag blir så glad och inspirerad av att höra på dig och jag är övertygad om att jag inte är ensam om det. Tänk vad underbart många ringar på vattnet du gör med din förmåga att inspirera! Om ett par år har du säkert ännu fler smalisar och hjälpta energibarn på ditt ”samvete”. Keep up the good work!
  Kram
  Cecilia

  1. Anna svarar Cecilia
   20 oktober, 2010

   Tack vännen!

Write a comment