LATHUND Lymfsystemet: AL-20

Vad är AL-20?

Jo Annas & Lises 20 i topp.

Men det är ju fler än 20? Ja, men du behöver leta fram dina unika topp 20 (minst) för just dig och din vardag.

Lise är oerhört duktig på andning, kroppens lymfsystem och den lymfatiska yogan. Jag kan oerhört mycket om stora delar av kroppen och jag är en baddare på att sätta ihop logiska system baserade på vetenskaplig biokemi.

Detaljkunskap som fakta är alltid korrekt men sällan sant när det kommer till helheten, livet, kroppen och verkligheten. Och när jag och Lise satte ihop allt vi kunde så såg vi ett nytt mönster, AL20

Och en ny pusselbit hittade vi: . INFLAMMATION!

” The researchers found that the buildup of lymph fluid is actually an inflammatory response within the tissue of the skin, not merely a “plumbing” problem within the lymphatic system, as previously thought.


Fri översättning:
”Forskarna upptäckte att ansamlingen av lymfvätska egentligen var en respons på inflammation i området, inte bara ett stopp i ”avloppssystemet” (lymfsystemet) som man tidigare trott”

Jag har gjort en Pdf av alla mina och Lises tankar så du kan skriva ut den.

AL20

2 kommentarer

  1. Eva Gröön
    21 augusti, 2018

    Då jag märker att LCHF och ta hand om mitt lymfsystem med egenvård och fruktfrukost gör att jag har lättare att röra mig och inte har så förlamande trötthet som är så vanligt när man har SLE (Lupus)

  2. Lena Åhman
    22 september, 2018

    Ja jag vill hemskt gärna hänga på-Show me the way ?

Write a comment