Visste du att…

Visste du att man försökt få fram ett mRNA i 20 år innan 2020? Och misslyckades. (Källa: Professor Dolores Cahill )

Visste du att 50-100% av alla försöksdjur dött i försöket att få fram en mRNA-spruta? Först mår de bra, blir trötta och hängiga eller lite sjuka. Men när viruset dyker upp igen, så dör de. (Källa: Prof.

Dolores Cahill)

Visste du att när ”industrin” skulle akut-ta-fram sprutan till i år så strök de studierna som inte passade. En studie med kontrollgrupp i Sydafrika visade på hemska resultat – den strök man. En annan studie hade också kontrollgrupp, men så snart sprutan var godkänd så fick kontrollgruppen också sprutan. Så nu går det inte att jämföra. Vilket naturligtvis är syftet. (Källa: Allmän kunskap, går att läsa överallt.)

Visste du att fler dött av denna spruta sen i november 2020 än vad det dött sammanlagt av alla v-sprutor på 20 år? (Källa: Hearing i Texas)

Visste du att sprutan inte har ett godkännande annat än som studie för akut bruk? Att du är frivilligt med i en studie som tar slut 2023? ”HAS THE MODERNA COVID-19 VACCINE BEEN USED BEFORE? The Moderna COVID-19 Vaccine is an unapproved vaccine.” (Källa: FDA Denna från Moderna men finns även för Pfizer. ) Och att läkemedelsbolagen som tjänar alla pengar på detta helt är befriade från ansvar för följderna? (Källa: Allmänkunskap)

Visste du att fler dör av restriktionerna än av sjukdomen? (Källa: FN-statistik)

Visste du att PCR-testerna inte kan hitta smitta eller sjukdom? (Källa: FHI)

”Men Anna, så dumt kan det inte vara. Det är omöjligt. Ingen vill lura oss så. Vem ska man då tro på?”

Ja, tack vare denna starka önskan om att inte vara lurad så kan de fortsätta. Snälla, kolla upp fakta! Sluta tro och maniskt halshugga budbäraren som kan avslöja att din kejsare är naken.

Kejsaren ÄR naken. Och ja, det kommer att kännas lite pinsamt ett tag. Men hellre det än att utsätta våra barn för detta. Är du beredd att offra våra barn bara för att det är lite ”jobbigt” att erkänna sig ha fel?

Som läkaren Sebasti*n R-w*rth skriver (Jag kan inte skriva ut hans namn för då fake-markeras inlägget. Bara det…):

”Jag tror de flesta av världens regeringar har grävt ner sig i en grop…”

”Men att erkänna felet nu är otänkbart.”

”..det vore politiskt självmord…”

”Återstår bara en ’magisk’ lösning på problemet…”

”Denna ’magiska’ lösning är v***in.”

”När väl tillräckligt många har v***at sig kommer regeringarna att proklamera att krisen är över.”

”Statscheferna kan utropa sig till hjältar.”

Tänk OM djurförsöken är överförbara till människor? Är du då medveten om vad som kan hända nästa gång viruset återkommer? Är du villig att ”solidariskt” ta denna risk för en sjukdom med 99,99% tillfrisknande? Är du villig att chansa på ditt barn? För att sjukvården går på knä?

Är det inte bättre att vi satsar alla dessa miljarder på sjukvården i stället?

Och nej, du tar inte sprutan för andras skull. Du tar den för din egen skull. Du smittar i alla fall. Källa? Nej du. Här är bevisbördan på den som påstår att jorden är platt. Bevisa för mig att sprutan gör dig smittfri – du kommer garanterat att misslyckas.

Visste du att du får ett kanonbra skydd i mer än 50 år om du blir sjuk? (Källa: Washington University)

Write a comment