Träna på Gården

Schema – ht 2020

Varmt välkommen till träning på Gården. Här kommer du som du är, alla passar in och vi tar varmt hand om varandra.

Start vecka 37
Avslutning vecka 47

Vi tränar denna termin i 11 veckor (Alltid minst 10 veckor.)

 

Tisdagar

Pilates
17:30 – 18:30

TRX FULLBOKAT
18:45 – 19:45

Onsdagar

Lymfatisk yoga/MediYoga
18:00 – 19:00 FULLBOKAD!

Torsdagar

Pilates
17:30 – 18:30

TRX
18:45 – 19:45

Priser & anmälan

Priser

Deltagande i 1 grupp – 1150,-
Deltagande i 2 grupper – 1950,-
Deltagande i 3 grupper – 2750,-
Deltagande i 4 grupper – 3750,-

Anmälan

Anmälan görs via mail till anna@annahallen.se
Anmälan är bindande.
Först till kvarn. Det är begränsat antal platser.

Våra träningspass

TRX

Stående styrketräning med en metod där du använder din egen kroppsvikt som motvikt. Träningen passar allt från nybörjare till elit, då du enkelt själv anpassar nivån på övningarna.

Hela bålen (Core) är med hela tiden i alla övningar. Vi arbetar med TRX-band som hänger från taket. En träningsform som stärker din bål, skapar balans och utmanar alla småmuskler i din kropp. Funktionell träning när den är som bäst.

Pilates

Långsam, stabiliserande magträning. Stärkande för bål och rygg. Passar alla, både dig som är stark och frisk och för dig med svag rygg. Passar alla kroppsformer, stor som liten. Bara du kan ligga på golv.

Det är en träningsmetod som kombinerar styrketräning, stretchning och yoga. Pilates ska utföras långsamt. Vid varje övning tränas flera muskelgrupper samtidigt med fokus på andning, bäckenbotten, mage och hållning.

Inga förkunskaper behövs. Träning både för dig som tränat pilates tidigare och för dig som aldrig provat. Du lär dig att träna efter din kropp och efter ditt behov.

Lymfatisk Yoga (MediYoga)

Mjuk, lugn och avslappnande yoga med fokus på vårt så viktiga flöde av lymfan. En lugn yoga med fokus på djupandning, rörlighet och återhämtning av energi. Perfekt för dig med stress, värk och för dig som önskar mer energi. Alla positioner är liggande eller sittande.

Yoga är en andlig disciplin, inte en religion.

I den lymfatiska yogan har Lises kombinerat rörelse & stillhet på ett sätt som återskapar lymfflödet samt ger återhämtning för både kropp, själ och sinne. En kombination av rörelse & stillhet, avslappning och renande flöden. Rörelserna görs lugnt, medvetet och fokuserat med fokus på andningen. Den lymfatiska yogan på Gården lutar sig även mot MediYoga som är en modern, svenskutvecklad yogaform, sprungen ur klassisk Kundaliniyoga, som strävar att skapa hälsa och balans i människor.

Inga förkunskaper krävs.

Core med boll- styrka

Detta pass tar paus under 2020-2021.
Stabiliserande styrketräning på boll till musik. Stärkande för balans, bål och rygg, men alla muskler är med. Det blir personlig träning i grupp och ni är bara 9 stycken i gruppen.

Styrketräning på boll är en mycket effektiv form av funktionell träning. Du når här alla små muskler. Du behöver friska handleder då vi ibland jobbar på bollen med händerna i golvet. Bollen tar, med god marginal, vikt upp till 110 kilo.