Tack för en härlig helg!

Som vanligt pratar jag fort och andas sällan. Men som någon sa, de får kunskap och information motsvarande 4 dagar inklämt på en helg. Skratt. Nu finns det 12 nya kostrådgivare som kommer att hålla kurser runt omkring i Sverige. Vi är nu totalt 25 stycken och kan nog säga att vi är rikstäckande. Så behöver du komma i kontakt med en kostrådgivare med fokus på lågkolhydratkost och naturliga fetter nära dig så hör av dig.

Jag lovar att återkomma med var kurserna kommer att starta upp runt omkring i Sverige. Kurser med fokus på vikt, diabetes, magproblem, sömnproblem men också med fokus på hur du kan må ditt allra bästa.

6 kommentarer

 1. Maja
  3 februari, 2010

  Jag vill, jag vill.. nära Stockholm?

 2. Anna Hallén
  3 februari, 2010

  Maja: Handledarkursen kommer nästa gång att vara just i Stockholm, den 16-17 april. Fredag 16-20 och lördag 8-17.

  Förkunskaper: Kostrådgivare eller motsvarande.

  Hoppas att vi ses!

 3. Ghia
  3 februari, 2010

  Hej,
  Jag hoppas att någon av de som utbildades kommer att hålla i kurs i Sundsvall med fokus på vikt och laga bra mat.

 4. Anna Hallén
  3 februari, 2010

  Ghia: Jag och geografin i norr är kanske inte den bästa kombinationen. Men om jag tittar i mina papper hittar jag Arvidsjaur och Vilhelmina.

  Tyvärr gissar jag på att det är enorma avstånd i alla fall… eller? Kanske kan de anordna intensiv-helgkurser?

 5. Maja
  4 februari, 2010

  Ajdå… hmm… varken kostrådgivare eller motsvarande… 🙁 bara helt vanlig ekonimiassistent 😉
  Men om du vet någon som bor i närheten av Stockholm som gått kursen, skulle jag vilja ha kontakt med denne person.. 🙂

 6. Anna Hallén
  4 februari, 2010

  Maja: Vill du bli kostrådgivare så finns MF hälsutbildningar där.

  Hoppas att någon MF kostrådgivare kommenterar här så ni kan komma i kontakt!

Write a comment