Immunsystemet & inflammation (distans)

Fokus på helhet och balans för att skapa hälsa – en kunskap baserad på bio-kemi och fysiologi

Skapa förutsättningar för energi & hälsa! 

Äntligen kommer distanskursen för dig som vill lära dig mer om immunsystemet, lymfan, levern, tarmen och vårt nervsystem.

Kursen genomförs med löpande intag och föreläsningarna ligger på en film. Kursmaterialet sänds till dig per post och ingår i priset.

Kurslitteraturen (3 böcker) är obligatorisk och ingår ej. Går enkelt att beställa på nätbokhandeln. Litteraturlista skickas ut vid anmälan.

utbildning immunsystemet

Distans

Var?
Du sitter var du vill i världen. Du behöver tillgång till FB och till en god uppkoppling. Du behöver ingen ”extra bra” dator”. Alla uppgifter skickas in på mail i word-format.

Hur?

Kursen är på en termin. Under denna termin kommer utbildningen varvas med föreläsningar, livesändningar i FB-gruppen samt inlämning av arbetsuppgifter från de tre böckerna. Du kan arbeta heltid under kursens gång men behöver avsätta lediga kvällar och helger för att skapa en god kunskap och förståelse.

Du har alltid tillgång till mig i FB-gruppen för frågor och diskussioner mellan våra uppgifter.

Diplom?

Kursen är en fortbildning och du får diplom efter godkänd och genomförd kurs. Krav på att alla uppgifter & inlämningar är genomförda och godkända.

Immunsystemet & inflammation

Ingår i utbildningen

Föreläsningar levereras som inspelade filmer


#1 – Inflammation


#2– Immunsystemet


#3
 – Kostens inflammatoriska gifter


#4 – Levern med fokus på avgiftning och inflammation

#5
 – Nervsystemet & hjärnan med inflammation och blod-hjärnbarriären

#6
 – Lymfsystemet som immunsystem i fokus

Dator?

Du behöver ingen fin eller stor dator. padda och mobil fungerar bra så länge de kan hantera filmer.

Alla uppgifter får du i Word och lämnas in i samma format.

FB?

Alla frågor kommer hanteras i en FB-grupp. Du behöver ett FB-konto för att kunna delta på utbildningen.

 

Jag har bara gott att säga om utbildningen och ditt arbete med den. Den tar upp många olika delar som är sammankopplade med immunsystemet som levern, hjärnan, lymfsystemet, tarmen och kosten. Allt hör ihop! Utbildningen är unik på så sätt! Du berättar alltid på ett så lättfattligt sätt (vardags-svenska) så att vi vanliga dödliga kan förstå den komplicerade biokemin. Och upplägget var jättebra tycker jag. Och just att man fick sammanställa det man själv tycker är viktigt i de olika avsnitten. Och sammanställningen gjorde ju att man var tvungen att tänka till och verkligen förstå det för att kunna förklara. Och den sista uppgiften med informationsbladet kring låggradig inflammation var som pricken över i:et. Det sammanfattade liksom hela utbildningen. Min sammanfattning kommer jag att ha stor nytta av i framtiden när jag hjälper mina klienter.
Och att förstå immunsystemet i dessa tider vi lever i är verkligen guld värt! Det blir många diskussioner kring virus och immunsystemet numera med folk och nu känner jag mig säker när jag pratar om det för jag har gått din utbildning!

Föreläsningar

6 stycken

Examination

Inlämnande och godkännande av alla sex uppgifter.

Kursen är en fortbildning och du får diplom efter godkänd och genomförd kurs. Krav på att alla uppgifter & inlämningar är genomförda och godkända.

Start

Kursen ska påbörjas senast 12 månader efter anmälan.

Kurstid

Du har 12 månader på dig att avsluta kursen efter start av uppgift 1.

Pris
Ord pris 9 900 kr inkl moms.

Betalning
Distansutbildningar debiteras en fullfaktura direkt.  Betalning 30 dagar netto.

Vi erbjuder en räntefri betalningslösning genom Human Finans.

Finstilt men läsbart

Anmälningsavgiften betalas in mot faktura. Anmälningsavgiften återbetalas inte vid avbokning.

Utan läkarintyg

Vid avbokning senast 60 dagar innan kursstart återbetalas 100% minus anmälningsavgiften. Vid avbokning därefter sker ingen återbetalning.

Med läkarintyg

Vid avbokning återbetalas 100% minus anmälningsavgiften. Anmälningsavgiften är då innestående och dig tillgodo i 12 månader och du kan boka på ny utbildning inom den tiden. Vid avbokning efter kursstart sker ingen återbetalning.

Inställd kurs

Vi för få deltagare kan kursen ställas in utan kompensation. Hela avgiften betalas naturligtvis tillbaka, inklusive anmälningsavgiften.

Inget boende

 

Vill du bli Dipl. Kostrådgivare?


Du hittar distansutbildningen HÄR. Ett bra komplement till kunskapen om Immunsystemet och inflammation.