Diplomerad kostrådgivare (endast distans)

Allt du är, allt du känner och allt gör byggs av det du äter, det du dricker, luften du andas och tankarna du tänker!

Kostrådgivare-utbildningen utgår ifrån funktionsmedicinska principer vilket betyder att du utbildas i att söka och förstå grundorsaken med fokus på kostens betydelse.

Äntligen kommer distanskursen för dig som vill komplettera med kostrådgivning. Utbildningen bygger på webbföreläsningar (filmer), FB-kommunikation i en utbildningsgrupp samt på inlämningsuppgifter. Kursmaterialet sänds till dig per post och ingår i priset. Kurslitteraturen (3 böcker) är obligatorisk och ingår ej. Går enkelt att beställa på nätbokhandeln. Litteraturlista skickas ut vid anmälan.

diplomerad kostrådgivare utbildning

Grundfilosofi:

Kosten vi landar i är naturlig artegen stenålderskost, i artegen mängd och i artegen form. Biokemiskt anser vi att naturligt fett är en viktig del för hälsan. Utbildningen har sin bas i evolutionen, biokemin, vetenskap och verkligheten.

Kosten vi förespråkar är glutenfri. Du får inte lära dig en metod utan näringslära och näringsfysiologi. Anna Hallén Utbildningar lyfter alltid:

  1. För vem och varför?
  2. Är det marginellt eller betydande?
  3. I jämförelse med vad?
  4. Är det rimligt?
  5. Allt hänger ihop!

Diplomerad kostrådgivare

diplomerad kostrådgivare utbildning

När?

Löpande intag. Du börjar när du anmäler dig och har 12 månader på dig att utföra dina uppgifter.

Var?

Du sitter var du vill i världen. Du behöver tillgång till FB och till en god uppkoppling. Du behöver ingen ”extra bra” dator”, utan det är din uppkoppling som är viktig. Du behöver en bra uppkoppling. Alla uppgifter skickas in på mail.

Hur?

Kursen är på ca en termin, men du har upp till 12 månader på dig att slutföra utbildningen. Under denna termin kommer utbildningen varvas med inspelade föreläsningar, livesändningar i FB-gruppen samt inlämning av arbetsuppgifter från de tre böckerna. Du kan arbeta heltid under kursens gång men behöver avsätta lediga kvällar och helger för att skapa en god kunskap och förståelse.

Du har alltid tillgång till mig i FB-gruppen för frågor och diskussioner mellan våra uppgifter.

Ingår i utbildningen

Föreläsningar levereras som inspelade filmer
#1 – Citronsyracykeln
#2 – Kolesterol – VLDL, LDL & HDL
#3 – Histamin
#4 – Socker
#5 – Gluten
#6 – Immunsystemet
#7 – Vad säger vetenskapen?
#8 – Ämnesomsättning och viktminskning
#9 – Kostråd

Hemuppgifterna innefattar alla ovan delar ovan samt näringslära, näringsfysiologi, matsmältningssystemet, kostens byggstenar samt kostråd för hälsa, viktminskning, magproblem, värk, inflammation mm.

Diplom

Kursen avslutas med en hemtenta och du får diplom efter godkänd och genomförd kurs. Krav på att alla uppgifter & inlämningar är genomförda och godkända. Avslutning senast 12 månader efter start

Pris

Ord pris 11 950 kr inkl moms.
Denna utbildning har ingen anmälningsavgift då du börjar direkt efter registrerad betalning. Du får en fullfaktura direkt.

Jag är mycket nöjd med kvalitén och innehållet i kursen ”Dipl. kostrådgivare på distans”.
Anna förklarar på ett pedagogiskt och inspirerande sätt och ger värdefull personlig återkoppling och feedback. Det var en lagom mix mellan föreläsningar och kurslitteratur och uppgifterna vi fick gav en djup förståelse för ämnet. Upplägget passade mig perfekt då man fritt kunde styra över sin tid eftersom jag har både heltidsjobb och familj.
Rekommenderas varmt!