Mitt lymfprojekt fortsätter. Träning och svullnad.

Godmorgon!

#jagsmälterbort och #annaslymfprojekt är mina nya hashtagar på Insta.

Detta är helt underbart.

Varför går det så bra?

Två anledningar:
1 Jag gör vad jag ska! Var dag. Lise Benbergs ”Lises Lista” med konsultation är det bästa jag har gjort!!

2 Den viktigaste: Jag har hittat rätt orsak!

Det betyder att jag gör rätt för mitt problem.

Först trodde jag det var klimakteriekilon. Provade progesteron och fick nog en liten effekt – men ganska snart ökade jag i storlek igen. Slutade med progesteron. Uppenbarligen fel gissning.

Sen trodde jag att jag gått upp fett och blivit tjock igen. Men den kan jag ju. Så jag stramade åt (Har ett mycket tryggt ätbeteende och äter aldrig saker som jag ångrar.) Ökade på träningen. Jag är ju träninginstruktör så jag satte igång 3 TRX, 1 core med boll och hade redan pilates och yoga på schemat.

Så perfekt kost och 6 timmars träning i veckan. Jag gick upp 5-8 kilon till.

Nu trillade polletten ner. Jag har ett trögt lymfsystem. Direkt avslöjat om du svullnar efter träning.

Så nu vände jag på alla mina råd till mig själv och gav mig råd som främjar lymfsystemet. Och tadaaaa nu händer det saker.

Det finns en 3:a också. Ja, en tredje anledning till varför det går så snabbt.

3. Jag hittade problemet snabbt. Ju tidigare desto bättre och lättare.

Men allt går – även galma problem. Det enda som skiljer där är att det behövs ett större tålamod. men det går.

Nu har jag snart fyllt alla mina rör med bajs, kiss, hår och blod. Nu längtar jag till att få skapa en giftfri kropp med organ som stormtrivs över att få bo hos mig som värd  Ska bli en spännande resa med Helene Kjellin & hennes detox – en seriös detox som renar och inte bara ställer till skada (som de flesta andra snabbvarianterna gör)

Ska du detoxa så kontakta Helene!

Tidigare
«

4 kommentarer

 1. Pirjo
  13 mars, 2018

  Lyssa på Anders Lönedal han har stor kunskap om hur vårat lymfsystem fungerar.

  1. Anna
   13 mars, 2018

   Tack! Har koll på honom.

 2. Maggie
  16 mars, 2018

  Jag fattar ingenting. Hur har du som ätit rätt mat lägga på dig kilon till elefantstorlek? Nu lägger du om din kost och går ner i vikt, vilket du hänvisar till att ditt lymfsystemet är i obalans. Vad finns det för underlag för detta?

  1. Anna
   31 mars, 2018

   Hej!
   Du måste läsa alla inlägg. Jag har inte gått upp av mitt kostval. Med LCHF har jag varit viktstabil i 15 år. Men mitt lymfsystem har balat ut och skapat en stor viktökning. Men det är ju inte fett-vikt. Och är INTE orsakat av LCHF-kosten.

   Underlagen finns tydligt i de andra inläggen. Du hoppade in på vecka 3 😉

Write a comment