Lite bilder från hälsoresan

Zumba med havsutsikt, härlig vandring och mycket god mat på GranCanaria.

Alla bilder är tagna på plats av Birgitta Höglund – hennes blogg hittar du HÄR.

Wild Chips som jag håller i handen ovan, köper du enklast och bäst på LCHF-butiken HÄR.

3 kommentarer

 1. 19 maj, 2011

  Det ser härligt ut Anna! Var det bara tjejer med på resan?

 2. Elisa
  19 maj, 2011

  Hej Anna! Tack för en fantastisk blogg! Har ändrat min kost till LCHF sedan 3 veckor tillbaka. Mår toppen, men har stött på ett problem. Jag är hungrig ganska ofta?! Det ska man väl inte vara med LCHF? Dessutom äter jag oftare än dina rekomendationer, ca 4-5 ggr per dag. Annars blir jag jättehungrig. Sista veckan har jag inte tappat så mycket i vikt, totalt drygt 3 kg på dessa 3 veckor (varav 2 första veckan). Jag äter en omelett med 2 ägg och lite grädde och skinka och ost på morgonen + kaffe med grädde i. Till förmiddagsfikat brukar det bli lite turkisk yoghurt med en klick grädde och några hallon. Till lunch blir det oftast någon köttfärsrätt med grädde, ost och grönsaker. Jag är inte så rädd för lök… 😉 Till eftermiddagen tar jag ibland ett kokt ägg, eller så äter jag inget eftermiddagsmellis. Till middag brukar det bli ungefär som lunchen. Frukt har jag inte ätit alls. Och jag tränar ashtanga yoga en gång i veckan, joggar ca 2 ggr i veckan och tar dagliga promenader. vad gör jag för fel? Eller är det så att jag hamnat på en ”platå” viktmässigt? Äter jag för lite kolhydrater? Funderar på att lägga till en näve nötter på eftermiddagen kanske… Skulle bli tacksam för tankar kring detta!

  Kramar, keep up the good work!

 3. Cissi
  19 maj, 2011

  Oj vad det ser tråkigt ut – NOT!

Write a comment