DISTANS Diplomerad Kostrådgivare

Allt du är, allt du känner och allt gör byggs av det du äter, det du dricker, luften du andas och tankarna du tänker! 

Äntligen kommer distanskursen för dig som vill komplettera med kostrådgivning. Utbildningen bygger på webbföreläsningar (filmer), FB-kommunikation i en utbildningsgrupp samt på inlämningsuppgifter. Kursmaterialet sänds till dig per post och ingår i priset. Kurslitteraturen (3 böcker) är obligatorisk och ingår ej. Går enkelt att beställa på nätbokhandeln. Litteraturlista skickas ut vid anmälan.

Grundfilosofi?
Kosten vi landar i är naturlig artegen stenålderskost, i artegen mängd och i artegen form. Biokemiska anser vi att naturligt fett är en viktig del för hälsan. Utbildningen har sin bas i evolutionen, biokemin, vetenskap och verkligheten.

Kosten vi förespråkar är glutenfri. Du får inte lära dig en metod utan näringslära och näringsfysiologi. Anna Hallén Utbildningar lyfter alltid:
1 För vem och varför?
2 Är det marginellt eller betydande?
3 I jämförelse med vad?
4 Är det rimligt?
5 Allt hänger ihop!

När?
Löpande intag. Du börjar när du anmäler dig och har 12 månader på dig att utföra dina uppgifter.

Var?
Du sitter var du vill i världen. Du behöver tillgång till FB och till en god uppkoppling. Du behöver ingen ”extra bra” dator”, utan det är din uppkoppling som är viktig. Alla uppgifter skickas in på mail.

Hur?
Kursen är på ca en termin, men du har upp till 12 månader på dig att slutföra utbildningen. Under denna termin kommer utbildningen varvas med föreläsningar, livesändningar i FB-gruppen samt inlämning av arbetsuppgifter från de tre böckerna. Du kan arbeta heltid under kursens gång men behöver avsätta lediga kvällar och helger för att skapa en god kunskap och förståelse.

Du har alltid tillgång till mig i FB-gruppen för frågor och diskussioner mellan våra uppgifter.

Diplom?
Kursen är en fortbildning och du får diplom efter godkänd och genomförd kurs. Krav på att alla uppgifter & inlämningar är genomförda och godkända.

Pris
Ord pris 9 900 kr inkl moms.
Specialpris vid bokning för 1 augusti 2020: 7 980 kr inkl moms.

Schema:

Löpande intag, startdatum för utbildningen är tidigast 1 maj:

Föreläsningar levereras som inspelade filmer
#1 – Citronsyracykeln
#2 – Kolesterol – VLDL, LDL & HDL
#3 – Histamin
#4 – Socker
#5 – Gluten
#6 – Immunsystemet
#7 – Vad säger vetenskapen?
#8 – Ämnesomsättning och viktminskning

Hemuppgifterna innefattar alla ovan delar ovan samt näringslära, näringsfysiologi, matsmältningssystemet, kostens byggstenar samt kostråd för hälsa, viktminskning, magproblem, värk, inflammation mm.

Avslutning: Senast 12 månader efter start