2 härliga dagar

Skratt. Jag undrar hur länge känslan av att vara fet sitter i. Så fort jag såg denna bild ville jag cencurera den. ”Jag ser ju fet ut” Men den får vara kvar även om vinkeln inte visar mig från den bästa sidan…  I onsdags var jag på en minihälsomässa i Landskrona. Jag måste säga att jag förundrades över hur mycket pulver det presenterades på en sån liten yta. Är det verkligen hälsa? 

Torsdag morgon var jag och föreläste på John Bauer gymnasium i Ängelholm. Vi pratade ”Skitungar”, mat och LAN samt nämnde lite om fällorna med bantning. Ett härligt gäng som jag korvstoppade i 60 minuter. Omega 3 och bregott var min stora önskan. Margariner och Red Bull det jag drömmer om att ta bort.

Ja, så var det filmprojektet. Ett härligt gäng från John Bauer ska filma mig och klippa ihop ett litet pilotavsnitt så ni kan se mig live. Jag lovar att det är svårt att vara helt naturlig framför en kamera. Och denna gång var det TRE kameror. Det ska bli spännande att se vad det blir av det hela. Kanske…

Tidigare
«
Nästa
»

4 kommentarer

 1. Julia
  19 mars, 2010

  Jag tänkte i stället ”Gud vad snygg du är”. Inte nog med att du gjort en fantastisk viktresa, du har dessutom fått en så himla snygg och välproportionerlig figur. Tränar du mkt för att hålla dig i form? Jag har precis börjat med LCHF, har gått ner 2 kg sedan förra fredagen och önskar att jag också får formerna på rätta stället när jag nått målvikt!

 2. Anna svarar Julia
  19 mars, 2010

  Jag tränar många timmar Pilates var vecka. Och ska nu komma igång med joggingen igen. Snön och ett avslitet ledband i foten stoppade mig tidigare. Sen brukar jag vara på gymmet några gånger per vecka. Får se om jag hittar ett bra ställe där jag trivs.

  Jag älskar att träna och tränar för att jag vill.

 3. 19 mars, 2010

  Håller med Julia 🙂 Det där är ju en vältränad, snygg figur du fått till genom hårt arbete. Var stolt över den.
  Men jag vet hur det känns, inom sig har man en benägenhet att tycka att man ser tjock ut, fast ingen annan tycker det. Det är bara att försöka tvätta bort den dåliga bilden från näthinnan.
  Ska bli kul att se dig ”live”.

 4. Hälsomässan
  22 mars, 2010

  Jag håller med dig om pulverna på Hälsomässan. Blev själv väldigt förvånad att så många ”bantningsföretag” var med på en hälsomässa!!! Inte bra…

Write a comment