Vad lustigt!

Jag hade verkligen bestämt mig. Nu skulle bloggen igång.

Jag lever ju mycket på FB, men alla har inte FB och bra inlägg kommer snabbt långt ner i listan och det går ju inte att spara eller kategorisera. Anledningen till att jag lämnade bloggen var att så många anonyma tråkiga elakingar alltid ska njuta av fulheter och personliga påhopp. det går inte på FB. Jag tröttnade helt enkelt på sandlådan. Trots att ni är tusentals underbaringar som också är här.

Jag hann inte mer än börja skriva här igen så dök ett troll upp. Och jag tappade sugen direkt. Ha ha ha.

Ska dock försöka ta mig i kragen och njuta av allt bra och inte se det lilla tråkiga. Hoppas att mina fingrar snart springer över tangenterna igen.

Här är i alla fall en liten snutt från när jag var i radio i veckan. Tryck HÄR 

3 kommentarer

 1. Margaretha
  7 augusti, 2014

  Det är ju jätte synd att folk ska vara så dumma men bry dig inte svårt jag vet. Är med i en del grupper på fb det blir tjafs om allt synd vi inte kan diskutera mer men så fort man inte har samma åsikt som trådskaparen får man påhopp.

 2. Emelie
  7 augusti, 2014

  Tråkigt med alla nättroll, du som gör ett så bra jobb. Kämpa på!

 3. 11 augusti, 2014

  Fortsätt att blogga här snälla Anna! Jag gillar verkligen dina kloka och tänkvärda ord om maten och livet. Du inspirerar mig mer än du någonsin kan ana med din blogg, fb, dina kokböcker och framför allt med Gnizzelzonen. Jag håller tummarna för att du ska finna glädjen i bloggandet igen!

Write a comment