Vad är ALP-kursen för något?

Viktminskning för den envisa kroppen

Har du provat allt gällande viktminskning och ingenting fungerar?
Kanske till och med börjar gå upp på samma kost som du tidigare stått still på?

Har du kämpat med jojobantning, LCHF, Viktväktarna och äggdieter och inte gått ner?
Det spelar ingen roll vad du gör för det händer ändå ingenting?

Då läser du på rätt ställe.

Dags att hitta den sista passande pusselbiten så din kropp svarar på ditt ”kämpande”. Och att du med denna pusselbit kan slippa kämpa. Dags att börja arbeta med kroppen och hjärnan. Inte kämpa emot dem. (För de vinner alltid i alla fall)

Menyer?

ALP-kursen ger dig en kostmall (inga färdiga menyer då du vill lära dig äta för livet efter din smak, tid, ork och livsstil) Kostmallen fokuserar på leptin, levern och lymfan och även insulin och blodsocker. Allt för att få igång din förbränning igen.

Detta ger både energi och viktminskning!

Inga pulver och inga piller.
Inga hittepåprodukter, ersättningsprodukter eller kemikalier.
Vi äter var dag och vi äter frukost, lunch och middag. 

Grunden är animaliska proteiner, grönsaker/rotfrukter och naturliga fetter.
Glutenfri och rekommenderat mejerifri, med vissa undantag.

12 veckor

ALP- Kursen är på 12 veckor och du bygger din individuella kostplan (med hjälp av frågor och förklaringar). Vi är inte alla likadana och vi behöver inte exakt samma sak. Du vill göra val som är bra för dig. Jag hjälper dig med vad du vill välja mellan.

Under de första veckorna ligger fokus på att balansera upp kroppen. Att få allt att fungera igen så viktminskningen blir möjlig. På dessa 7-8 veckorna brukar man gå ner 4-9 kilo. Alla är olika och tyvärr finns inga garantier, men det är 4-9 kilo på kursdeltagare som aldrig brukar gå ner och där ”ingenting fungerar”. Vi arbetar med 3 olika ALP tekniker, T1, T2 och T3.

Vecka 8 är det dags för teknik 4, T4. Nu ska vi bygga en livsstil. Både med fokus att gå ner mer om vi önskar men främst att skapa en rutin och livsstil så vi aldrig går upp igen. För var gång vi jojobantar så blir kroppen mer och mer envis.

Vad står ALP för?
Annas Leptin Protkoll. En kunskap byggd på hormonresistens, nedsatt ämnesomsättning, svullnad och önskan att laga detta så viktminskningen fungerar igen. Ja, detta är något helt nytt och spännande.

Efter 12 veckor får du stanna kvar i gruppen så läng du vill. 
Jag gör nyinläpp vilket gör att det finns en massa tidigare erfarenhet i gruppen och då och då kommer ett nytt gäng in vilket skapar ny härlig energi. Har man kört i diket är det kanon att hoppa på den nya gänget. Eller kanske vill man köra kursen en gång till.

Anmälan

Är du redo?
Den 12 april är det dags för sista insläppet innan sommaren:
Anmäl dig idag på MAIL: anna@annahallen.se

Ordpris 795kr
Sommar 2019 – rabatt 33%
Ditt pris: 495kr

 

SKRIV EN KOMMENTAR