Hälsoresan #2

Nu har vi njutigt i tre dagar. Vädret är magnifikt och alla verkar trivas. Några är med på allt, andra plockar ut bara precis det som de vill.

Morgonen startade med ett pass pilates, till lunch vattengympa och i kväll blir det funktionell träning.

Frukosten var kanon i morse. Massa ost, ägg och bacon. Att sen inta sin frukost med vidunderlig havsutsikt gör ju inte saken bättre.

Lunchen var inte så dum heller. Grekerna är verkligen duktiga på mat. Mycket ost och många goda olivröror.


Många väljer att lägga till privat kostrådgivning och vi har hittat vår favoritplats. Vill man hellre ha skugga så finns den möjligheten också.


Samtidigt som vi håller vår Hälsoresa här på hotellet så har ett mycket spännande företag konferens här – Sibylla. Skratt, sicka kontraster.

4 kommentarer

 1. 4 oktober, 2010

  Sibylla har funnits sedan 30-talet och namnet kom till efter en namntävling och från vår nuvarande monarks tyska morsa, Prinsessan Sibylla Bernadotte ”av Koborg” eller något. Som var populär då. Så där ”lagom” strax efter kriget. Deras målgrupp har alltid varit ”motorburen ungdom”. På den tiden man kunde köra bil runt våra torg i alla småstäder.

 2. lena
  4 oktober, 2010

  Vad härligt Du och de andra verkar ha det! Njut!

 3. 4 oktober, 2010

  Spännande. Idag är det snarare ”ölburen medelålder” om gästerna här är representativa….

 4. 4 oktober, 2010

  Ja, resan har varit helt underbar. Vi börjar redan planera in nästa år. Vad ska vara kvar? Vad kan bli bättre? Och vad saknas?

  Gänget här är underbart flexibla, så i morgon har vi slängt om i schemat och bokat in en bytur med marknad. Vi tar de lokala bussen och ger oss iväg. Programment får plats före och efter.

  Börjar kl sju med mjuk pilates. Många är nu trötta i musklerna efter många träningspass.

Write a comment